Oppdag enkelheten med digitale infoskjermer.

  • Ingen tekniske forkunnskaper kreves
  • Spar syv arbeidstimer i uken
  • Automatiser – unngå dobbeltarbeid

Digitale informasjonsskjermer er
smart og effektiv kommunikasjon.

PLAYipp er markedsleder innen programvare for digital skilting, og vi gir deg brukervennlige muligheter til å skape sterk, smart og effektiv kommunikasjon til målgruppen din via digitale skjermer.

Smart

PLAYipp lar deg publisere data du allerede har i andre kilder, helt automatisk og veldig praktisk for deg.

Slutten på duplisering.

Lett

Med brukeren i fokus er det enkelt å jobbe i PLAYipp og enkelt å lage godt innhold sammen med andre. Derfor er det ingen begrensninger på antall administratorer.
Ikke mer bry.

Effektiv

Du publiserer fra hvilken som helst nettleser til hvilket skjermbilde du vil. Uansett hvor i verden skjermen er plassert. Raskt og relevant for mottakeren.

Ingen flere tidstyver.

Features

I PLAYipp kan du tidsadministrere, tilpasse rettigheter og utforme meldingen slik at hver del passer perfekt for din tiltenkte målgruppe. Enten det er kunder, interessenter eller ansatte.

Skybasert

Kontroller alle skjermbilder hvor du er. Lokalt eller sentralt.

Planlegg innhold

Sørg for at det alltid er relevant informasjon når du ønsker det.

Del skjermen i områder

Vis flere kilder og meldinger samtidig. Du kan dele skjermen som du ønsker.

Mediebibliotek

Alle filene, bildene og innholdet ditt på ett sted.

Egendefinert layout eller maler

Lag din egen profil eller layout. Gjør merkevaren din synlig.

Widgets

Mye ferdig innhold som skal skrives ut på skjermen med et ferdig design.

Du vil elske integrasjoner!

Et stadig voksende bibliotek med integrasjoner betyr at du ikke trenger å publisere materiale flere steder, og det meste skjer automatisk. Hver gang!

Facebook
Del feeder på informasjonsskjermene dine.
Instagram
Del enkelt Instagram-feeder på informasjonsskjermene dine automatisk.
Power BI
Visualiser dashbordene eller Power Bi-rapportene dine raskt og enkelt.
Trafiklab
Se avganger i sanntid for offentlig transport.
Twitter
Spre ordet videre og integrer twitterflyten.
Yammer
Del Yammer-feeder enkelt og direkte på informasjonsskjermene dine.

Hva koster festen?

Å handle for PLAYipp skal alltid være enkelt og oversiktlig. Vi hjelper deg med analyse, behov og levering. Alt er inkludert, og du har alltid fri tilgang til kundeservicen vår fordi vi vil at du skal lykkes, det er viktig for oss.

  • Alltid gratis støtte.
  • Ingen skjulte avgifter.
  • Uendelig med redaktører.
  • Drift & Backup.

Hva koster festen?

PLAYipp Digital Signage
fr. 235 SEK
Prisen gjelder per lisens / skjerm / månad. Prisen vår inkluderer alt. Vi har ingen skjulte avgifter, ingen konsulentgebyrer og ingen timefakturering.

Kundcase

sophiahemmet-puff
Inspiration

Sophiahemmet ökar patientsäkerheten med PLAYipp

Det fanns ett behov att renovera och samtidigt öka vår patient -information och -säkerhet. I samband med att ytorna sågs över kompletterades entrén med digitala informationsskärmar.

ralvert-isplat
Kundcase

Framgångsrecept för IS Plåt.

Allt eftersom företaget växte i antal medarbetare blev det allt tydligare att det blev svårare att informera alla och att få en garanti på att alla fått till sig relevant information på ett bra sätt. Erik Ralvert som är VD…

PLAYipp-brf (1)
Kundcase

Tydlig, snygg och tillgänglig information i bostadsrätt!

Vi har träffat Yvonne Westermark som är styrelseordförande för BRF City Näsbydal och fått ta del av hur föreningen framgångsrikt använt sig av sina digitala skärmar.

3000+ bedrifter og organisasjoner bruker PLAYipp

Designgalleri

Med PLAYipp er mulighetene for et stilig design og feilfritt innhold nesten ubegrensede. Ta en titt på galleriet vårt og la deg inspirere av våre kunder. Vi har hjulpet tusenvis av selskaper med å oppnå ønsket effekt, og vi hjelper deg gjerne også.

Hva er digital signage?

Digital signage eller som mange kaller det digitale informasjonsskjermer er PLAYipps opprinnelse og noe vi har blitt markedsleder i løpet av årene.

Ikke bare i Sverige, men våre digitale informasjonsskjermer er i dag tilgjengelige som ledende CMS og programvare i Norge, så vel som Danmark, Tyskland og Finland, men spres også over hele verden ettersom flere av PLAYipps kunder jobber i et globalt marked der intern og ekstern informasjon via digital skjermer er veletablert måte for våre kunder. PLAYipps digital signage er en programvare der fokus helt er på kundens opplevelse og bruk. På PLAYipp har vi gitt all kontroll til kundene våre, slik at de ikke bare kan håndtere layout, design eller innhold på skjermene sine, men de kan også håndtere strukturen, grupperingene og plasseringene til deres digitale informasjonsskjermer.

PLAYipp Digital signage er en komplett løsning for kunder som fokuserer på helhet, erfaring og enkelhet i administrasjonen. Informasjonsskjermbilder fra oss brukes i helsetjenester, hotell og restauranter, allmennheten som kommuner, fylkeskommuner, regioner, skoler og myndigheter samt administrasjoner. Vi er den eneste ledende aktøren for skjermer i trapperom for eiendomsselskaper i hele Norden, og vi har stor bruk av digital skilting som bærer intern kommunikasjon.

Digitale informasjonsskjermer er effektiv kommunikasjon, ikke minst når skjermene er delt inn i områder der ulike målgrupper nås med forskjellige meldinger, avhengig av hvor og når de ser skjermen. Overflatene er rettighetskontrollerte og kan fjernstyres ettersom hele PLAYipp digital skilting er en skyløsning der PLAYipp tar ansvar for drift, vedlikehold, utvikling og sikkerhetskopiering av alle kundenes data.

Informasjonsskjermene fungerer utmerket i ensomhet, men kan utvides i et nettverk, klynge eller grupperinger der størrelsen på utvidelsen av digital skilting er ubegrenset. Du kan teoretisk administrere hundrevis av skjermer i et felles grensesnitt.

Ettersom PLAYipp utvikler grensesnitt og programvare, er vi uavhengige av maskinvaren. Løsningen vår fungerer på alle skjermer så lenge det er en HDMi-port for PLAYport HD å koble til og en forbindelse til et offentlig nettverk. Vi anbefaler imidlertid maskinvare fra LG, Philips eller Samsung av operasjonelle årsaker.

PLAYipps grensesnitt er tilpasset for å bli integrert i andre systemer. Enten kan våre kunder koble PLAYipp til sine egne via API-en vår, eller så er det en rekke ferdige integrasjoner i PLAYipp, som gjør det mulig for deg som kunde å publisere i et system og få materialet automatisk publisert på informasjonsskjermene dine fra PLAYipp. Eksempler på integrasjoner som er klare til å starte i PLAYipp digital skilting er Power-Bi, Facebook, twitter, fast api, Instagram og mange flere.

Utviklingen av PLAYipp foregår i Sverige, og PLAYipp tilbyr alle sine kunder gratis support. Ikke bare støtte i tilfelle problemer, men også såkalt ”Kundesuksess” der vi hjelper kundene våre med å lykkes med bruken av PLAYipp digital skilting med det mål at kundene skal få høyest mulig effekt fra deres informasjonsskjerm.

Ekspertråd og strategier for din digitale skilting