Lösningar

Vår vision är att möjliggöra engagerande digital kommunikation. Det gör vi genom att erbjuda en plattform för digital signage som lämpar sig utmärkt för många olika branscher och användningsområden.

Kundberättelser

Jrafalla-digitala-skarmar-Bottom-image-PLAYipp
Kundcase

Svenska kyrkan ser ökad interaktion med digitala skärmar

De digitala skärmarna är nu centrala informationspunkter där besökare enkelt kan få tillgång till information om dagens program, församlingens verksamheter och evenemang.

toppbild-kundcase-jco
Kundcase

En digital förvandlingsresa med en färgstark touch

”Skärmarna har blivit en magnet för både nya och återkommande gäster. Förbipasserande lockas med vår färgglada meny och våra aktuella erbjudanden, vilket definitivt har drivit vår försäljning uppåt,” reflekterar Wiktoria.

Unibuss-toppbild
Kundcase

Förbättring av kommunikationen inom kollektivtrafiken: Unibuss resa med PLAYipp®

Unibuss stötte på utmaningar med att försäkra sig om att alla deras anställda fick ta del av de senaste nyheterna och visste vad som förväntades av dem. Trots att de provade olika metoder för att dela information, insåg de snart…

Securitas-Norge-Herobild
Kundcase

Securitas Norge uppnår högre medarbetarengagemang med digitala skärmar

Med många anställda utspridda över hela Norge är effektiv internkommunikation avgörande, Securitas sökte en dynamisk och användarvänlig lösning för kommunikation.

Utanför salen
Kundcase

Elevengagemang når nya höjder på Vittra Grundskola

På Vittra identifierade man ett växande behov av att effektivisera kommunikationen. Det gällde särskilt för att snabbt förmedla dagliga meddelanden, såsom matmenyer och detaljer om skolevenemang.

Orebro-Kulturkvarteret-kundcase
Kundcase

Kulturkvarterets kommunikativa förvandling

Kulturkvarteret stod inför en betydande utmaning: att effektivt informera en diversifierad publik om ett ständigt föränderligt utbud av evenemang. En flexibel och uppdaterbar lösning var nödvändig…