Integrationer

Ett ständigt växande bibliotek av integrationer gör att du slipper publicera material på flera platser dessutom sker det mesta automatiskt. Varje gång!

Vi älskar integrationer till
digitala informationsskärmar!

Integrationer minskar kraftigt antalet timmar som du behöver lägga på att publicera samma sak i flera kanaler. Med våra lättanvända och enkla gränssnitt blir det en barnlek att få samma sak publicerat på flera platser och dessutom sker det mesta automatiskt… Varje gång!

Social media

Facebook

Välj bland era Facebook sidor att dela inlägg från. Informationen som du delar publiceras med olika färdiga widgets och du kan enkelt välja hur många inlägg du vill visa.

Instagram

Dela med dig av  snygga bilder från Instagram till era digitala informationsskärmar från PLAYipp. Informationen som du delar publiceras med  färdiga widgets och du kan enkelt välja hur många inlägg du vill visa.

YouTube

Spela/dela youtube videos samt youtube live, dvs direktsändning. Allt är möjligt med PLAYipps integration för youtube.

Feed-widgets

Hur smart skulle det vara att kunna blanda ALLA sina social media och publicera de senaste posterna i kronologisk ordning? I vår widget för flöden i olika social media kan du göra just det, kaboom!

Trapphus & fastigheter

FastAPI

Med PLAYipp och FastAPI tar ni trapphuskommunikationen till nästa nivå. Genom att integrera FastAPI med PLAYipp kan du snabbt och enkelt presentera de boende i trapphuset snabbt och enkelt direkt på skärmen. Det bästa med detta? Uppdateringen sker helt automatiskt.

Vitec

PLAYipps integration med Vitec ger dig som mäklare, fastighetsägare eller annan användare av Vitec en fantastiskt möjlighet att dela information direkt från systemet ut till din skärm.

Kontakta oss vid intresse!

Mspecs

Med integrationen till Mspecs kan du som är mäklare hämta ut dina objekt och visa upp dem direkt på din digitala informationsskärm. Slipp dubbelarbetet och fokusera på det du är bra på istället!

Företagsintegrationer

Power BI

Välj bland era befintliga Power BI rapporter eller dashboards och visa upp på valda informationsskärmar från PLAYipp. Du kan använda fler källor från din Power BI och med PLAYipps hjälp schemalägga och publicera informationen på rätt plats vid rätt tid för att skapa maximal relevans.

Facebook Workplace

Med några få klick kan ni dela inlägg från Facebook Workplace direkt på era digitala informationsskärmar från PLAYipp och engagera medarbetare i företagets interna kommunikationskanaler.

Microsoft Kalender

Med widgeten Microsoft Calendar kan du enkelt plocka ut data från alla kalendrar i microsoft/outlook ni har och visa som antingen slideshow eller i en veckokalender.

Viva Engage

Skapa en integration och välj bland era “Topics” att dela inlägg från direkt till era digitala informationsskärmar. Innehållet publiceras med olika färdiga widgets.

Beework

Beework är en medarbetar-app som dina medarbetare kommer att älska. Bygg en företagskultur samtidigt som produktiviteten i företaget ökar.

Microsoft Sharepoint

Med denna integration kan du dela information från ert intranät direkt till verksamheten. Engagera dina medarbetare och låt rätt information finnas tillgänglig både snabbt och snyggt!
Vi erbjuder både Listor & Pages (beta).

Aktiedata

Nu är det dags att låta andra veta hur det går för den där aktien som är viktig för just er. Eller varför inte ett helt index eller en hel börs?

Spintr.

Integrera era digitala informationsskärmar med en av Sveriges största lösningar för internkommunikaion. Intranätet har aldrig varit fräschare.

WordPress

Dela sidor och/eller inlägg från er WordPress-sida och visa upp nyheter och spännande content för anställda och besökare!

Visbook

Med Visbook kan ni på ett enkelt och tydligt sätt visa upp bokningar för konferensrum på er digitala informationsskärm. Detta ger ett tydligt intryck för besökare som direkt får den information de söker!

Salesforce Chatter

Via kopplingen till Salesforce Chatter kommer du kunna hämta ut företagets feeds och visa upp dom direkt på din digitala informationsskärm.

BRP Systems

Med integrationen till BRP Systems kommer du kunna visa upp vilka pass som kommer hållas, på vilken ort, på vilken tid och i vilken lokal.

Teamtailor

Vill du visa upp lediga jobb direkt på era skärmar? Integrera PLAYipp med Teamtailor och sömlöst delar ni med er av lediga tjänster direkt!

Tableau

Visualisera din data som en världsmästare! Med hjälp av Tableau på dina skärmar från PLAYipp kan du kommunicera data som aldrig förr!

Kilkaya

Kilkaya är den främsta integrationen för att automatisera flödet mellan data och skärm. Visualisera KPIer och låt hela organisationen ta del av alla framsteg!

Trafikdata

Entur

Visa avgångar för olika hållplatser över hela Norge. Med Entur så kan du visa upp avgångar för olika typer av trafik. Flygplats trafik, bussar, tåg, spårvagn och mer.

Trafiklab

Visa upp tidstabeller för olika hållplatser över hela Sverige med GTFS Sverige. Trafikinformation hämtas från Trafiklab och Resrobot.

Västtrafik
Visa upp avgångar för hållplatser som hanteras av Västtrafik. Trafikinformationen uppdateras var 10:e minut för att alltid visa upp en korrekt tid för när avgångar kommer att avgå.

Website screenshot

Med den här smarta integrationen kan du enkelt visa en webbplats på din digitala informationsskärm från PLAYipp. Integrationen tar en skärmdump på den sidan du vill visa och uppdaterar sedan den skärmdumpen med jämna mellanrum.

Integrationen låter dig till och med visa sidor som ligger innanför ”inloggningsväggarna”. Till exempel om du vill visa ditt intranät. I gratisversionen kommer denna integration att uppdatera skärmdumpen den visar en gång i timmen.

Kontakta oss för mer information!

screenshot-1

PLAYipp API

PLAYipp har eget API (application programming interface) för att förenkla för dig. Vill ni integrera själva, help yourselves. Vill ni ha åtkomst till vårt API? Kontakta oss!

Flexibelt
Custom made
Kontroll

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både svenska, engelska och norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h

Saknar du någon integration?

Skicka in ditt tips till vår tipslåda och håll utkik i våra nyhetsbrev om kommande integrationer och annat kul.