Vill du lära dig mer om PLAYipp?

Vi på PLAYipp gillar verkligen webinar. Alltså verkligen. Det är ett väldigt bra sätt för oss att nå ut till dig som kund, partner eller bara ”nyfiken-i-en-strut”. Våra webinar delas in i tre olika kategorier. Vår tanke är att det ska göra det enklare för dig som deltagare att veta vad du kan förvänta dig av innehållet. Och som alltid, hojta till med ideér för ämnen vi ska ta upp. Vi är öppna för alla förslag. Välkomna!

  • Alla webinar är gratis
  • Alla våra webinar spelas in och du som har deltagit får inspelningen i efterhand
  • PLAYipps webinar vänder sig i första hand till kunder eller partners för PLAYipp. Skulle det vara så att du inte är kund till oss (än) är du ändå hjärtligt välkommen att delta.

Core

Detta webinar kommer gå igenom grunderna, själva kärnan, i PLAYipp. Vi går bl. a. igenom budskapsmallar, spellistor, skärmlistor och enklare bildhantering. Webinaret passar dig som är ny användare i PLAYipp eller dig som behöver fräscha upp dina grundkunskaper.

Focus

Detta webinar fördjupar sig i en eller flera funktioner. Vilka dessa funktioner är varierar från webinar till webinar. Detta webinar passar dig som är något mer van användare eller om du är intresserad av att fördjupa dina kunskaper. Det är bra om du har jobbat i PLAYipp tidigare men det är absolut inget krav.

Boost

Detta webinar kommer bjuda på inspiration och kunskap inom något ämne som rör digital signage och kommunikation i stort. Ibland kommer vi kombinera inspiration med ett praktiskt del där vi visar hur det funkar inne i PLAYipp. Detta webinar passar alla oavsett kunskap och erfarenhet.

Rättigheter och grupper (1)

Vem får göra vad och på vilken skärm?

Det kommer vi kika på i detta webinar där Victor och Moa från Customer Success går igenom hur du bjuder in användare, tilldelar rättigheter, redigerar befintliga användargrupper – och allt däremellan. Detta webinar passar dig som är van användare av PLAYipp!

När, var & hur?

28 november
Kl: 13.30 – 14.30

webinar-core-12:12

I detta webinar går vi igenom grunderna i PLAYipp och passar även på att gå igenom hur du schemalägger innehåll så dina skärmar fortsätter visa tjusigt innehåll över storhelgerna.

Vi kommer att gå igenom enklare ämnen, såsom att publicera bilder och skapa budskapsmallar.

Webinaret passar för både ny och van användare av PLAYipp.

När, var & hur?

12 december
Kl: 10.30 – 11.30

webinar-core-23:1-kickstart

Årets första webinar firar vi med en kickstart!

I detta webinar bjuder vi både på inspiration och praktiskt kunnande. Vi delar med oss av våra bästa tips för att engagera medarbetare och kommer även visa hur du skapar magiskt innehåll direkt i PLAYipp.

Det här webinaret passar dig som är nyfiken på digital signage men även dig som är ny eller befintlig användare som vill fräscha upp dina kunskaper.

När, var & hur?

23 januari
Kl: 10.30 – 11.30