Digitala informationsskärmar är smart och effektiv kommunikation.

PLAYipp är marknadsledande på mjukvara till digital signage och vi ger dig användarvänliga möjligheter att själv skapa stark, smart och effektiv kommunikation till din målgrupp via digitala skärmar.

Smart

PLAYipp låter dig publicera data du redan har i andra källor, helt automatiskt och riktigt bekvämt för dig.
Slut på dubbelarbete.

Enkelt

Med användaren i fokus är det enkelt att jobba i PLAYipp och lätt att skapa bra innehåll tillsammans med andra. Därför finns inga begränsningar på antal admins.
Slut på krångel.

Effektivt

Du publicerar från vilken webbläsare som helst till vilken skärm du vill. Oavsett vart i världen skärmen finns. Snabbt och relevant för mottagaren.
Slut på tidstjuvar.

Features

I PLAYipp kan du tidsstyra, rättighetsanpassa och designa ditt budskap så att varje del passar perfekt för din tänkta målgrupp. Oavsett om det är kunder, intressenter eller medarbetare.

Molnbaserat

Styr alla skärmar från där du är. Lokalt eller centralt.

Schemalägg innehåll

Ser till att det alltid är relevant information när du önskar.

Ytindelning

Visa flera olika källor och budskap samtidigt. Skärmen kan du dela upp som du vill.

Mediabibliotek

Alla era filer, bilder och innehåll på en och samma plats.

Egen layout eller mallar

Skapa er egen profil eller layout. Låt ert varumärke synas.

Widgets

Massor med färdigt innehåll att trycka ut på skärmen med färdig design.

Du kommer älska integrationer!

Ett ständigt växande bibliotek av integrationer gör att du slipper publicera material på flera platser dessutom sker det mesta automatiskt. Varje gång!

Facebook
Dela flöden på era informationsskärmar.
Instagram
Dela Instagramflöden enkelt på era informationsskärmar automatiskt.
Power BI
Visualisera era dashboards eller Power Bi rapporter snabbt och enkelt.
Trafiklab
Visa avgångar i realtid för kollektivtrafiken.
Twitter
Sprid ordet längre och integrera twitterflödet.
Yammer
Dela Yammerflöden enkelt och direkt på er informationsskärmar.

Vad kostar kalaset?

Att handla av PLAYipp ska alltid vara enkelt och tydligt. Vi hjälper dig med analys, behov och leverans. Allt ingår och du har alltid fri tillgång till vår kundtjänst för att vi vill att du ska vara framgångsrik, det är viktigt för oss.

  • Alltid fri support.
  • Inga dolda avgifter.
  • Oändligt med redaktörer.
  • Drift & Backup.

Vad kostar kalaset?

PLAYipp Digital Signage
fr. 195 SEK
Priset gäller per licens/skärm.* Vi har inga dolda avgifter, inga konsultarvoden och ingen timdebitering.

Kundcase

sophiahemmet-puff
PLAYipp Digital Signage

Sophiahemmet ökar patientsäkerheten med PLAYipp

Det fanns ett behov att renovera och samtidigt öka vår patient -information och -säkerhet. I samband med att ytorna sågs över kompletterades entrén med digitala informationsskärmar.

PLAYipp-brf (1)
PLAYipp Digital Signage

Tydlig, snygg och tillgänglig information i bostadsrätt!

Vi har träffat Yvonne Westermark som är styrelseordförande för BRF City Näsbydal och fått ta del av hur föreningen framgångsrikt använt sig av sina digitala skärmar.

trapphus
Kundcase

Balder löser utmaningar med digitala trapphusskärmar.

Med över 100 fastigheter bara i Sverige var det ett självklart val att installera digitala skärmar i trapphusen men frågan var hur? PLAYipp tillsammans med vår partner Picler tog vi tag i det!

Designgalleri

Med PLAYipp är möjligheterna till en snygg design och pricksäkert innehåll nästa obegränsade. Ta en titt i vårt galleri och låt dig inspireras av våra kunder. Vi har hjälpt tusentals företag nå önskad effekt, vi hjälper gärna er också.

Våra kunder säger

Vi fick exakt den design vi ville ha. Bra utbildning via film och supportsidan är toppen för oss administratörer!
Christina Jacobson
Suez
Äntligen kan vi kommunicera samma information till alla hyresgäster snabbt och enkelt.
Therese Lidström
Grafisk producent på Balder.
Nu har vi ett kommunikationsflöde, som alla medarbetare runt om i världen ser.
Peter Lundqvist
Qmatic

Kunskapsbank

Vi vet mer om digital signage än de flesta, så vi valde att samla kunskap, inspiration och tips i en bank. Den är din att ta del av, sug i dig märgen av vad vi vet och skapa din egen version. Behöver du hjälp är vi ett klick bort.

Hur fungerar PLAYipp Digital Signage?
PLAYipp Digital Signage

Hur fungerar egentligen PLAYipp Digital Signage?

Vi har tagit fram en kortfilm som snabbt och enkelt svarar på några av dina frågor!

powerbi-puff
PLAYipp Digital Signage

Power Bi på dina skärmar!

Nu kan du utan problem publicera Power Bi information direkt till dina digitlaa informationsskärmar.

PLAYipp-functions-tenants
Funktion

Visa upp boendelistor på trapphusskärmarna

Med hyresgästlista skapar du enkelt egna listor över dina hyresgäster och adresser. Listorna publiceras på dina skärmar i trapphuset där gästerna bor.

Vad är digital signage?

Digital signage eller som många kallar det digitala informationsskärmar är PLAYipps ursprung och något som vi under åren blivit marknadsledande på.

Inte bara i Sverige utan våra Digital Informationsskärmar finns idag som ledande CMS och mjukvara såväl i Norge som Danmark, Tyskland och Finland men även sprid över världen då flera av PLAYipps kunder jobbar på en global marknad där intern och extern information via digitala skärmar är ett väletablerat sätt för våra kunder. PLAYipps digital signage är en mjukvara där fokus helt ligger på kundens upplevelse och användande. Hos PLAYipp har vi gett all kontroll till våra kunder för att de själva inte bara ska kunna sköta layout, design eller innehåll i sina skärmar utan de kan även hantera struktur, grupperingar och placeringar av sina digital informationsskärmar. 

PLAYipp Digital signage är en komplett lösning för kunder som fokuserar på helhet, upplevelse och enkelhet i administration. Informationsskärmar från oss används inom sjukvård, hotell och restaurang, offentligheten såsom kommuner, landsting, regioner, skolor och myndigheter samt förvaltningar. Vi är den enskilt ledande aktören för skärmar i trapphus för fastighetsbolag i hela norden samt att vi har hög användning av digital signage som bärare av internkommunikation. 

digitala informationsskärmar är effektiv kommunikation inte minst då skärmarna är indelade i ytor där olika målgrupper nås av olika budskap beroende på var och när de ser skärmen. Ytorna är rättighetsstyrda och kan kontrolleras remote då hela PLAYipp digital signage är en molnlösning där PLAYipp tar ansvar för driften, underhållet, utveckling och back-up på samtliga kunders data. 

Informationsskärmarna fungerar utmärkt i ensamhet men går att bygga ut i ett nät, kluster eller grupperingar där storleken på utbyggnaden av digital signage är obegränsad. Du kan teoretiskt hantera 100 tals skärmar ett ett gemensamt gränssnitt. 

Då PLAYipp utvecklar gränssnitt och mjukvara så är vi oberoende av hårdvaran. Våra lösning fungerar på alla skärmar så länge det finns en HDMi port för vår PLAYport HD att koppla till samt en koppling till ett allmänt nät. Vi förespråkar dock hårdvara från LG, Philips eller Samsung av driftsskäl. 

PLAYipps gränssnitt är anpassat för att integreras i andra system. Antingen kan våra kunder koppla samman PLAYipp till sitt eget via vårt API alternativt finns en rad färdiga integrationer i PLAYipp vilket möjliggör att du som kund kan publicera i ett system och få materialet automatiskt publicerat på dina informationsskärmar från PLAYipp. Exempel på integrationer som finns startklara i PLAYipp digital signage är Power-Bi, Facebook, twitter, fast api, Instagram och många fler. 

Utveckling av PLAYipp sker i Sverige och PLAYipp erbjuder alla sina kunder kostnadsfri support. Inte bara support vid problem utan även så kallad ”Customer success” där vi hjälper våra kunder att bli framgångsrika i sin användning av PLAYipp digital signage med målet att kund skall få ut högsta möjliga effekt av sina informationsskärmar. 

PLAYipp digital signage fungerar också utmärkt tillsammans med PLAYipp Connect – En medarbetarplattform för de organisationer som vill växla upp sin internkommunikation till medarbetarkommunikation och driva engagemang inte bara på digitala informationstavlor utan även låta medarbetare interagera med sin kommunikation.

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både Svenska, Engelska och Norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h