Upptäck enkelheten i digitala infoskärmar.

 • Ingen teknisk förkunskap krävs
 • Spara 7 arbetstimmar i veckan
 • Automatisera – slipp dubbeljobb!
digitalsignage-screen-group-3

Fler än 2500 företag och organisationer använder PLAYipp

PLAYipp Digital Signage är effektiv kommunikation.

Smart

Med PLAYipps digitala informationsskärmar sparar du inte bara tid och pengar med din kommunikation, dina medarbetare känner sig också mer inkluderade!

Enkelt

Arbetar du dagligen med att förmedla kommunikation? Med en digital skärm från PLAYipp som din förlängda arm når du ut till din målgrupp löjligt enkelt.

Pålitligt

Publicera lokalt eller globalt är inga problem tillsammans med oss. Oavsett hur stort ditt företag är så är digitala infoskärmar rätt val!

playipp-at-lansforsakringar

Vem är Digital Signage för?

PLAYipp har framgångsrika kundcase i alla branscher vi kan komma på. I några branscher är vi dock populärare än i andra men vi har inte fått en utmaning vi inte klarat ännu.

 • Skolor & universitet
 • Träning & välmående
 • Offentlig verksamhet
 • Trapphus & fastighet
 • Industri & produktion
 • Mäklare & fastighetsförmdeling

Features

Funktionalitet är det bästa vi vet! Därför vill vi ge dig som kund de allra bästa verktygen för att skapa bra innehåll till din digitala anslagstavla.

Molnbaserat

Styr alla skärmar från där du är. Lokalt eller centralt.

Ytindelning

Visa flera olika källor och budskap samtidigt. Skärmen kan du dela upp som du vill.

Mediabibliotek

Alla era filer, bilder och innehåll på en och samma plats.

Egen layout eller mallar

Skapa er egen profil eller layout. Låt ert varumärke synas.

Widgets

Massor med färdigt innehåll att trycka ut på skärmen med färdig design.

Tidsstyra budskap

Schemalägg och tidsstyr ditt innehåll och du kan planera skärmens innehåll veckor i förväg.

Rättighetsanpassa ytor

Förenkla samarbetet mellan avdelningar genom att låta dem styra över en helt egen del på skärmen!

Du kommer älska integrationer!

Integrera din informationsskärm med de system ni redan använder och slipp dubbeljobbet. Du får mer tid med automagi.

Facebook
Dela flöden på era informationsskärmar.
Instagram
Dela Instagramflöden enkelt på era informationsskärmar automatiskt.
Power BI
Visualisera era dashboards eller Power Bi rapporter snabbt och enkelt.
Trafiklab
Visa avgångar i realtid för kollektivtrafiken.
Yammer
Dela Yammerflöden enkelt och direkt på er informationsskärmar.
Beework
Appen för att samla medarbetarsnacket!

Vad kostar kalaset?

Att handla av PLAYipp är enkelt och tydligt. Vi hjälper dig med analys, behov och leverans. Allt ingår och du har alltid fri tillgång till vår kundtjänst för att vi vill att du ska vara framgångsrik. Det är viktigt för oss.

 • Alltid fri support.
 • Inga dolda avgifter.
 • Oändligt med redaktörer.
 • Drift & Backup.

Vad kostar kalaset?

PLAYipp Digital Signage
fr. 235 SEK/MÅN
*Priset gäller per licens/skärm.* Vi har inga dolda avgifter, inga konsultarvoden och ingen timdebitering.

*Prisexempel är beräknat på 36 månaders licensperiod och inkluderar ej hårdvara eller montering.

Kundcase

playipp-at-malmo-university-puff
Kundcase

Malmö universitets framgång med 50+ digitala skärmar

Så löste Malmö Universitet sina utmaningar med att effektivt förmedla viktig information till sina studenter samt att slippa sin tidigare manuella hantering av informationsflödet.

Custom Size – 2
Kundcase

PLAYipp besöker: Solna Gate, Corem Meetings

Det roligaste vi vet är att få ta del av hur PLAYipp ser ut och fungerar ute i olika typer av verksamheter. I detta klipp möter vi Calle på Corem och får ta del av hur de använder sig av…

C976F04B-8F0A-4A63-8730-9138395AF9E0
Kundcase

Busfrö kliver in i den digitala världen!

Busfrö – Sveriges största secondhandkedja för hela familjen, har nu tagit steget in i den digitala världen. Med hjälp av PLAYipps digitala informationsskärmar kommer Busfrö att synas och kommunicera med sina kunder på ett helt nytt sätt.

Designgalleri

Med PLAYipp är möjligheterna till en snygg design och pricksäkert innehåll nästa obegränsade. Ta en titt i vårt galleri och låt dig inspireras!

Inspiration

Vi vet mer om digital signage än de flesta, så vi valde att samla kunskap, inspiration och tips på ett ställe.

PLAYipp portfolio group - transparent
PLAYipp Digital Signage

Hur fungerar egentligen PLAYipp Digital Signage?

Vi har tagit fram en kortfilm som snabbt och enkelt svarar på några av dina frågor!

PLAYipp+BRP
Nyheter

Ny integration till BRP Systems!

PLAYipp adderar ytterligare en integration till vår Digital Signage och därmed förstärker vi våra kunders möjligheter att driva kommunikation via informationsskärmar. Inom kort finns integrationer till BRP Systems klara att klicka igång hos oss.

Visbook
Nyheter

Visa bokningar med Visbook!

Vi är glada över att kunna presentera Visbook som ny integration till PLAYipp Digital Signage. Denna integration är speciellt byggd för dig som jobbar inom hotell- och konferensbranschen och vill leverera pricksäker kommunikation till gäster och besökare.

Vad är digital signage?

Digital Signage eller som många kallar det digitala informationsskärmar är PLAYipps ursprung och något som vi under åren blivit marknadsledande på.

Inte bara i Sverige utan våra digitala informationsskärmar finns idag som ledande CMS och mjukvara såväl i Norge som Danmark, Tyskland och Finland men även sprid över världen då flera av PLAYipps kunder jobbar på en global marknad där intern och extern information via digitala skärmar är ett väletablerat sätt för våra kunder. PLAYipp Digital Signage är en mjukvara där fokus helt ligger på kundens upplevelse och användande. Hos PLAYipp har vi gett all kontroll till våra kunder för att de själva inte bara ska kunna sköta layout, design eller innehåll i sina skärmar utan de kan även hantera struktur, grupperingar och placeringar av sina digital informationsskärmar. 

PLAYipp Digital Signage är en komplett lösning för kunder som fokuserar på helhet, upplevelse och enkelhet i administration. Informationsskärmar från oss används inom sjukvård, hotell och restaurang, offentligheten såsom kommuner, landsting, regioner, skolor och myndigheter samt förvaltningar. Vi är den enskilt ledande aktören för skärmar i trapphus för fastighetsbolag i hela norden samt att vi har hög användning av digital signage som bärare av internkommunikation. 

Digitala informationsskärmar är effektiv kommunikation inte minst då skärmarna är indelade i ytor där olika målgrupper nås av olika budskap beroende på var och när de ser skärmen. Ytorna är rättighetsstyrda och kan kontrolleras remote då hela PLAYipp Digital Signage är en molnlösning där PLAYipp tar ansvar för driften, underhållet, utveckling och back-up på samtliga kunders data. 

Informationsskärmarna fungerar utmärkt i ensamhet men går att bygga ut i ett nät, kluster eller grupperingar där storleken på utbyggnaden av digital signage är obegränsad. Du kan teoretiskt hantera 100 tals skärmar ett ett gemensamt gränssnitt. 

Då PLAYipp utvecklar gränssnitt och mjukvara så är vi oberoende av hårdvaran. Våra lösning fungerar på alla skärmar så länge det finns en HDMi port för vår PLAYport HD att koppla till samt en koppling till ett allmänt nät. Vi förespråkar dock hårdvara från LG, Philips eller Samsung av driftsskäl. 

PLAYipps gränssnitt är anpassat för att integreras i andra system. Antingen kan våra kunder koppla samman PLAYipp till sitt eget via vårt API, alternativt finns en rad färdiga integrationer i PLAYipp vilket möjliggör att du som kund kan publicera i ett system och få materialet automatiskt publicerat på dina informationsskärmar från PLAYipp. Exempel på integrationer som finns startklara i PLAYipp Digital Signage är Power-Bi, Facebook, twitter, Fast api, Instagram och många fler. 

Utveckling av PLAYipp sker i Sverige och PLAYipp erbjuder alla sina kunder kostnadsfri support. Inte bara support vid problem utan även så kallad ”Customer success” där vi hjälper våra kunder att bli framgångsrika i sin användning av PLAYipp Digital Signage med målet att kund skall få ut högsta möjliga effekt av sina informationsskärmar. 

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både svenska, engelska och norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h

Häng med i allt som händer!

Signa upp dig för att ta del av nyheter, tips och trix!