Vi är PLAYipp.

Globala sinnen med lokalt fokus.

Ja, vilka är vi egentligen?

PLAYipp består av ett gäng individer som tillsammans skapar, utvecklar och förvaltar våra kunders möjligheter till fantastisk digital kommunikation.
Vi är Digital Signage.

gruppbild-färg

Vi jobbar tillsammans på PLAYipp.

Fler organisationer än någonsin inser idag värdet av att digitalisera de funktioner som behövs för att driva sin verksamhet så smart och effektivt som möjligt, inte minst inom kommunikation.

Vi skapar förändring hos våra kunder. Vi tror helhjärtat på vad vår plattform levererar i värde till våra kunder. Vi tror på kommunikation som anställda och kunder vill ta del av, interagera och konsumera. Genom att utveckla en produkt som är enkel att hantera med smarta funktioner och med stabil teknik ger vi våra kunder möjligheten att skapa kommunikation som driver värde – inifrån och ut.

Vi är ett mjukvarubolag som erbjuder ledande lösningar för Digital Signage. PLAYipp har sedan 2006 med en stark drivkraft utvecklats till ett företag med globalt mindset.

moa-playipp

Våra användare finns över hela världen och vårt fokus ligger på att tillsammans med starka partnerskap runtom i Europa och med fokusera på ständig utveckling av funktionalitet och användarvänlighet för att möta våra kunders behov.

PLAYipp är idag det självklara valet för en majoritet av de svenska företag som efterfrågar högkvalitativa lösningar för att hantera informationsskärmar. Genom att vi låter kunden skapa innehållet utan mellanhänder fungerar vi lika bra hos det lilla familjeföretag som hos globala koncerner.

Vår målsättning är alltid global i vårt arbete men vi jobbar alltid lokalt med våra kunder, det är bara i starka, nära relationer som vi långsiktigt vinner tillsammans.

Med egna utvecklingsteam jobbar PLAYipp idag med två starka produkter för att öka informationsspridning i och utanför våra kunders organisationer.

victor-PLAYipp-

Möt några av våra härliga medarbetare:

AK-PLAYipp

Hej Anna-Karin!

Anna-Karin jobbar på PLAYipp med marknad- & kommunikationsfrågor.

Vad gillar du mest med att jobba på PLAYipp?
– Att tillhöra ett kompetent och skönt gäng som uträttar bra saker för våra kunder, med kreativitet och fokus.

Om du inte fick jobba med detta, vad skulle du föra då?
– Massor med saker…måste jag säga en? Kirurg eller trädgårdsmästare kanske?

Vad gör du helst på din fritid?
– Lyssnar på böcker, tränar och hänger med familjen.

Sebastin-PLAYipp

Hej Sebastian!

Sebastian är vårt senaste tillskott i PLAYipps Customer Care-team.

Vilken del i ditt arbete med Customer Care är roligast tycker du?
– Jag brinner ju för att se utveckling hos personer samt utbilda dem till att nå sina mål. Genom att vara en direkt kontaktperson och skapa en relation med företagen och utbilda kring alla frågor som dyker upp, kan jag bidra till den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder genom bra kommunikation och genom att lyssna på kundernas behov.

Vad gör du helst på din fritid?
– Jag spenderar många timmar i olika typer av datorspel, cyklar downhill och fiskar. Jag delar dessa intressen med min sambo vilket är ett stort plus i kanten då man alltid har någon att göra dessa saker med!

Berätta en sak vi inte vet om dig!
– Jag kan ”growla”! Det gjorde jag i mitt band för några år sedan och gjorde under relativt lång tid. Vi fick även chansen att spela på ”Getaway Rock Festival” år 2012 inför flera hundra personer vilket var den absolut största upplevelsen i mitt liv!

Annika-PLAYipp-1

Hej Annika!

Annika jobbar i PLAYipps Support.

Vad tycker du är roligast att jobba i PLAYipps support?
– Just nu tycker jag att det är otroligt roligt att lägga ”tuffa” ärenden till mina kollegor haha! Annars tycker jag att det är roligt att sitta i chatten och hjälpa personer som skriver in med frågor.

Berätta en sak vi inte vet om dig!
– Jag är fotbollstokig och älskar att gå på fotboll, men framförallt att spela fotboll med vänner. Dock är jag en urkass förlorare så alla andra fuskar om jag förlorar.

Vad gör du helst på din fritid?
– På min fritid jobbar jag med att komma igång med mitt egna företag, superskoj! Annars är jag gärna ute i naturen med min sambo, hund och fyra barn.

PLAYipp-portratt-brass

Hej Sebastian!

Sebastian jobbar som International Partner Manager på PLAYipp.

Har du några insikter om hur framtiden ser ut för digital signage?
Vi på PLAYipp har märkt att hela samhället fortsätter gå mot det digitala. Även aktörer som tidigare endast använt analoga lösningar börjar nu använda digital signage. Digitala trapphusskärmar blir mer norm än undantag.

Även i retailsektorn så börjar digitala skärmar bli allt mer vanliga vid kassor och i butiker, för att mer effektivt sprida budskap och information. Även för internkommunikation märker vi att det finns en större förståelse i vad digital signage kan bidra med. Det vanliga problemet att ” ingen läser infon på intranätet” försvinner helt.

Vad tycker du är roligast med att jobba på PLAYipp?
– Att vi håller på att öppna nya marknader utanför Sverige och att vi varje månad växer. Det är även otroligt kul att vi har så duktiga programmerare på PLAYipp som ser till att vår mjukvara ligger i framkant och enligt mig är den bästa mjukvaran för digital signage i Sverige, och snart i hela världen.

Vad har du helst på din tacos?
– Jag skulle rekommendera att prova ha på koriander på sin taco!


PLAYipp digital signage group - transparent

PLAYipp Digital Signage

Den ledande lösningen för att enkelt och smart nå ut med information på informationsskärmar för internkommunikation eller kundkommunikation. PLAYipp sätter slutkunden i fokus, våra kunder kan själva.

Plattformen är enkel nog för att (nästan) vem som helst ska kunna jobba i den men komplex nog för att kunna hantera hundratals skärmar samtidigt. Helt utan mellanhänder. Effektivt!

PLAYipp Rooms

Att boka mötesrum har aldrig varit enklare. En skärm, ett prisvinnande gränssnitt och världens två största kalendersystem. PLAYipp Rooms är det självklara valet för dina rum!

Vi har gjort det enkelt, vi har valt de bästa. Så du integrerar antingen med Microsoft eller med Google. Så fort det är klart fungerar det utmärkt att boka möten varsomhelst ifrån, i hela världen, oberoende av enheter.

PLAYipp har över 20 års erfarenhet av att bygga mjukvara för att kommunicera via skärmar. Den kunskapen har vi nu adderat i en rumsbokningsskärm.

Vi använder samma prisvinnande gränssnitt som i våra digital signage och allt finns i molnet. Inga svåra funktioner utan rakt på sak med tydliga syften i varje del.

PLAYipp rooms widget group - transparent (1)

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både svenska, engelska och norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h