Vi är PLAYipp.

Globala sinnen med lokalt fokus.

Ja, vilka är vi egentligen?

PLAYipp består av ett gäng individer som tillsammans skapar, utvecklar och förvaltar våra kunders möjligheter till fantastisk digital kommunikation.
Vi är Digital Signage.

PLAYipp-Moa-1

Vi jobbar tillsammans på PLAYipp.

Fler organisationer än någonsin inser idag värdet av att digitalisera de funktioner som behövs för att driva sin verksamhet så smart och effektivt som möjligt, inte minst inom kommunikation.

Vi skapar förändring hos våra kunder. Vi tror helhjärtat på vad vår plattform levererar i värde till våra kunder. Vi tror på kommunikation som anställda och kunder vill ta del av, interagera och konsumera. Genom att utveckla en produkt som är enkel att hantera med smarta funktioner och med stabil teknik ger vi våra kunder möjligheten att skapa kommunikation som driver värde – inifrån och ut.

Vi är ett mjukvarubolag som erbjuder ledande lösningar för Digital Signage. PLAYipp har sedan 2006 med en stark drivkraft utvecklats till ett företag med globalt mindset.

Våra användare finns över hela världen och vårt fokus ligger på att tillsammans med starka partnerskap runtom i Europa och med fokusera på ständig utveckling av funktionalitet och användarvänlighet för att möta våra kunders behov.

PLAYipp är idag det självklara valet för en majoritet av de svenska företag som efterfrågar högkvalitativa lösningar för att hantera informationsskärmar. Genom att vi låter kunden skapa innehållet utan mellanhänder fungerar vi lika bra hos det lilla familjeföretag som hos globala koncerner.

Vår målsättning är alltid global i vårt arbete men vi jobbar alltid lokalt med våra kunder, det är bara i starka, nära relationer som vi långsiktigt vinner tillsammans.

Med egna utvecklingsteam jobbar PLAYipp idag med två starka produkter för att öka informationsspridning i och utanför våra kunders organisationer.

PLAYipp-victor-2


PLAYipp digital signage group - transparent

PLAYipp Digital Signage

Den ledande lösningen för att enkelt och smart nå ut med information på informationsskärmar för internkommunikation eller kundkommunikation. PLAYipp sätter slutkunden i fokus, våra kunder kan själva.

Plattformen är enkel nog för att (nästan) vem som helst ska kunna jobba i den men komplex nog för att kunna hantera hundratals skärmar samtidigt. Helt utan mellanhänder. Effektivt!

PLAYipp Rooms

Att boka mötesrum har aldrig varit enklare. En skärm, ett prisvinnande gränssnitt och världens två största kalendersystem. PLAYipp Rooms är det självklara valet för dina rum!

Vi har gjort det enkelt, vi har valt de bästa. Så du integrerar antingen med Microsoft eller med Google. Så fort det är klart fungerar det utmärkt att boka möten varsomhelst ifrån, i hela världen, oberoende av enheter.

PLAYipp har över 20 års erfarenhet av att bygga mjukvara för att kommunicera via skärmar. Den kunskapen har vi nu adderat i en rumsbokningsskärm.

Vi använder samma prisvinnande gränssnitt som i våra digital signage och allt finns i molnet. Inga svåra funktioner utan rakt på sak med tydliga syften i varje del.

PLAYipp rooms widget group - transparent (1)

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både svenska, engelska och norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h