Bli inspirerad

Vi har, i vår kunskapsbank, samlat tips, trix, inspiration och kunskap. Ta del av den, låt dig finna saker du älskar och vill göra, och inspirereas. Vill du veta ännu mer är vi bara ett nummer eller klick bort!

Filtrera
Funktion
Inspiration
Integration
Kundcase
Nyheter
Playipp förvärvar Databeat, ledande digital signage företag
Nyheter

PLAYipp tar sitt första steg i sin internationella expansion genom förvärv av Databeat

PLAYipp, ett ledande SaaS-företag inom Digital Signage, stöttade av framstående mjukvaruinvesterare Monterro, är glada att tillkännage förvärvet av Databeat, en leverantör av Digital Signage lösningar baserade i Norge.

Infartsskyltar-Ostersunds-kommun
Kundcase

Från statiska till digitala skyltar: En nödvändig förändring i Östersunds kommun

Östersunds kommun har moderniserat sin kommunikation och ökat medvetenheten om evenemang genom att implementera digitala infartsskyltar. Detta projekt har visat hur digitala lösningar kan skapa nya möjligheter för profilering.

Jrafalla-digitala-skarmar-Bottom-image-PLAYipp
Kundcase

Svenska kyrkan ser ökad interaktion med digitala skärmar

De digitala skärmarna är nu centrala informationspunkter där besökare enkelt kan få tillgång till information om dagens program, församlingens verksamheter och evenemang.

PLAYipp-Matilda-Foodtech-layout-eaxmples
Nyheter

Sömlös måltidsplanering direkt till din digitala infoskärm.

Förvandla er digitala informationsskärm till en digital menyskylt och låt era gäster och besökare snabbt ta del av vad som serveras. Med integrationen till Matilda FoodTech kan du enkelt visa upp menyer och måltidsplanering från Matilda och Mashie.

toppbild-kundcase-jco
Kundcase

En digital förvandlingsresa med en färgstark touch

”Skärmarna har blivit en magnet för både nya och återkommande gäster. Förbipasserande lockas med vår färgglada meny och våra aktuella erbjudanden, vilket definitivt har drivit vår försäljning uppåt,” reflekterar Wiktoria.

Webinar-rattigheter
Nyheter

Uppdaterade användarrättigheter – lär dig allt här!

PLAYipp satsar på att förbättra gränssnittet och sätta användaren i fokus. Här nedan går vi igenom varje del av de uppdateringar som PLAYipp® gör för att genomföra dessa förbättringar.

Unibuss-toppbild
Kundcase

Förbättring av kommunikationen inom kollektivtrafiken: Unibuss resa med PLAYipp

Med implementeringen av PLAYipp och digitala skärmar har Unibuss effektiviserat sin internkommunikation och ökat engagemanget bland sina anställda. Nu får alla anställda tillgång till viktiga nyheter och uppdateringar i realtid, vilket förbättrar både arbetsmiljön och driften.

Thomas-Sundgren_CAROLINA-BYRMO_CB29500
Nyheter

PLAYipp tillsätter Thomas Sundgren som CPO

I en storsatsning på den fortsatta utvecklingen av PLAYipp® tillsätts Thomas Sundgren som CPO för bolaget. Thomas har en lång erfarenhet av att utveckla digitala plattformar och verktyg …

erik_frida_2403
Nyheter

PLAYipp förstärker inom Customer Success

Vi välkomnar våra nya Customer Success Managers Erik Törnblom och Frida Westman. Båda kommer in med fina tidigare erfarenheter och kompetenser med kunden i fokus i bagaget.

PLAYipp Digital Signage hos Securitas
Kundcase

Securitas Norge uppnår högre medarbetarengagemang med digitala skärmar

Med många anställda utspridda över hela Norge är effektiv internkommunikation avgörande, Securitas sökte en dynamisk och användarvänlig lösning för kommunikation.

Utanför salen
Kundcase

Elevengagemang når nya höjder på Vittra Grundskola

På Vittra identifierade man ett växande behov av att effektivisera kommunikationen. Det gällde särskilt för att snabbt förmedla dagliga meddelanden, såsom matmenyer och detaljer om skolevenemang.

Integrated systems europe 20 years
Nyheter

PLAYipp deltar under ISE 2024

Mellan 30 januari och 2 februari pågår den välbesökta teknikmässan Integrated Systems Europe (ISE) i Barcelona. Det är 20:e året som mässan går av stapeln. PLAYipp kommer i år att finnas med och presentera oss och våra tjänster i samarbete…

Playipp Digital Signage hos Kulturkvarteret, Jessica och Karin kommunikatörer
Kundcase

Kulturkvarterets kommunikativa förvandling

Sedan de digitala skärmarna installerades har Kulturkvarteret noterat en markant förbättring i informationsförmedlingen till besökarna. ”Våra digitala skärmar har revolutionerat hur vi engagerar oss med besökarna”

playipp-digital-screen-in-school-hallway-teacher-children-
Inspiration

Guide: PLAYipp i skolan

Digitala skärmar med PLAYipp är som gjorda för skolan. De möjliggör effektiv och engagerande kommunikation som når rätt personer vid rätt tidpunkt. Ladda ned vår guide med tips på hur du använder dem på bästa sätt.

Mölndal mockup Veckans lunch
Kundcase

Smartare skolmatsalar i Mölndal med digitala skärmar

Mölndals stad är en kommun som använder digitaliseringens möjligheter för att kunna erbjuda bästa möjliga service till invånarna. Ett sådant digitaliseringsprojekt är att förbättra och modernisera kommunikationen i skolmatsalarna.

Unsplash in PLAyipp
Nyheter

Gratis bildbank i PLAYipp

Vi är mycket glada över att berätta att vi nu integrerat bildbanken Unsplash så att du kan använda den direkt i PLAYipp. Vi har identifierat att många av våra användare spenderar mycket tid på att leta efter den perfekta bilden…

PLAYipp Digital Signage hos Asker International School
Kundcase

Ökat engagemang på Asker International School

Implementeringen av PLAYipp på Asker International School har lett till betydande förbättringar i kommunikation och engagemang inom skolan. De digitala skärmarna har blivit en central funktion för spridning av information, från skolnyheter till att uppmärksamma elevers framgångar.

playipp-at-malmo-university-puff
Kundcase

Malmö universitets framgång med 50+ digitala skärmar

Så löste Malmö Universitet sina utmaningar med att effektivt förmedla viktig information till sina studenter samt att slippa sin tidigare manuella hantering av informationsflödet.

zebastian-blue-bg
Nyheter

Tips från supporten: Hur ändrar jag mellan sommar och vintertid?

Beroende på hur man har ställt in sin skärm vid installation så kan man behöva ställa om klockan när det är dags för sommar- / vintertid. Dom flesta skärmar kan man välja att ställa in automatiskt tidzon. Är detta inte…

apps-teams-focus
Nyheter

Ny integration: Microsoft Teams

Vi är stolta över att meddela att vi har lanserat en integration med Microsoft Teams. PLAYipp kan nu förmedla meddelanden över dina skärmar och säkerställa att färre av dina målgrupper lämnas utanför.

Tangentbord med finska flaggan och PLAYipps logotyp.
Nyheter

Vihdoinkin! PLAYipp® puhuu suomea.

Vår publiceringsplattform finns nu utöver svenska, norska och engelska även på finska. Du väljer språk i dina personliga inställningar i PLAYipp®. Nähdään!

Richard Häll, PLAYipp och Gustav Lagercrantz, Monterro skakar hand.
Nyheter

PLAYipp krokar arm med Monterro

PLAYipp krokar arm med Monterro i vår fortsatta expansion 19 september 2023 Idag kan vi med glädje meddela att Monterro valt att gå in som huvudägare i PLAYipp. De kommer bidra med såväl kompetens som gedigen erfarenhet för att PLAYipp…

Kilkaya (1)
Integration

Kilkaya levererar snygga dashboards till digitala infoskärmar.

Kilkaya är den senaste integrationen som vi har lagt till i vår redan rika samling. Med hjälp av en enkel webblänk från Kilkaya kan du nu publicera spännande och intressanta data på din digitala informationsskärm från PLAYipp.

PLAYipp digital signage, Solna Gate entré
Kundcase

Solna Gate blir mer effektiva med hjälp av PLAYipp

Genom att använda digitala informationsskärmar har Corem hittat svaret på den informationsbrist som annars kan uppstå i större företagslokaler.

playipp-dialect-vi-forenade-fastigheter
Kundcase

PLAYipp & Dialect välkomnar Vi Förenade fastigheter.

Vi möter Anna Strand som är Hyresadministratör på Vi Förenade fastigheter som är en ny kund till oss genom vår partner Dialect. Vi hälsar dem varmt välkomna och har fått höra lite om varför de valde att byta signage-leverantör till…

C976F04B-8F0A-4A63-8730-9138395AF9E0
Kundcase

Busfrö vill nå ut till en större målgrupp med hjälp av digitala skärmar

Busfrö – Sveriges största secondhandkedja för hela familjen, har nu tagit steget in i den digitala världen. Med hjälp av PLAYipps digitala informationsskärmar kommer Busfrö att synas och kommunicera med sina kunder på ett helt nytt sätt.

Tableau integration SoMe
Nyheter

Vi välkomnar Tableau som ny integration!

Vi är otroligt stolta och glada över att kunna välkomna Tableau till vår arsenal av integrationer. Tableau är största i världen på att visualisera data och experter på att göra information lätt att förstå och ta till sig av. En…

karin-jessica-at-kulturkvartet-orebro-square
Kundcase

PLAYipp på Kulturkvarteret i Örebro!

Med en tydlig plan med vad de vill visa, när de vill visa det och för vem har kommunikatörerna Jessica och Karin på Kulturkvarteret tagit kulturen än lite närmare sina besökare med hjälp av PLAYipp digital signage!

Marius müller
Nyheter

Tillväxtresan fortsätter – PLAYipp tar nästa steg, Norge

Norge är det första landet i PLAYipps lansering utomlands. Den som kommer ta vid i Norge och driva PLAYipp är Marius Müller. Han kommer senast från Kinly där han jobbade som strategisk partner.

webinar-frascha-upp
Nyheter

Anmäl dig till våra webinar!

Hos oss hittar du kostnadsfria webinar där vi bjuder på allt från enklare grundutbildningar inom PLAYipp Digital Signage och FAQer med vår support till design av skärmlayouter. Välkommen!

PLAYipp Digital Signage Strängnäs kommun evenemang
Kundcase

PLAYipp möter Strängnäs kommun!

Vi möter Theresa Westermark som är digital kommunikatör i Strängnäs kommun och får ta del av hur de använder sig av PLAYipp Digital Signage.

energisparläge
Funktion

Energispar­läge? Javisst!

Att sätta skärmen i energisparläge under de tider då lokalen är obemannad eller inte tar emot besökare är bra för miljön och förlänger skärmens livslängd.

Skärmavbild-2022-08-26-kl.-16.06.08
Inspiration

Möt en av våra partners!

Tillsammans med Atechio erbjuder PLAYipp en helhetslösning med kunden i fokus. I denna film möter vi Stefan Billerstam och hör honom berätta om vårt partnerskap.

Mask Group 35
Kundcase

Friskis & Svettis på Lidingö väljer PLAYipp!

Vi har träffat Julia som är kommunikationsansvarig på Friskis och Svettis på Lidingö och fått ta del av hur hon använder sig av PLAYipp Digital Signage i sitt dagliga arbete.

PLAYipp-maklare-liggande
Integration

PLAYipp + Vitec = sant

Med vår integration till Vitec kan ni visa upp objekt till försäljning snabbare och snyggare än någonsin. Läs mer här!

Salesforce-Logo
Nyheter

Ny integration till Salesforce Chatter

Marknads­ledande signage och världsledande CRM – kan det bli bättre? Vi är glada att kunna berätta att vi nu integrerar till det sociala företagsnätverket – Salesforce Chatter.

Playipp Digital Signage hos Bevego
Kundcase

Bevego kan snabbt nå ut till sina 33 filialer

Tillsammans med PLAYipp kan kommunikationsavdelningen dela rätt information till rätt plats snabbare än någonsin.

PLAYipp+BRP
Nyheter

Ny integration till BRP Systems!

PLAYipp adderar ytterligare en integration till vår Digital Signage och därmed förstärker vi våra kunders möjligheter att driva kommunikation via informationsskärmar. Inom kort finns integrationer till BRP Systems klara att klicka igång hos oss.

Lindesberg Arena logotyp
Nyheter

Lindesberg Arena väljer PLAYipp för sin kommunikation

”Vi ser fram emot att kunna ge våra besökare ett mer synligt informationsflöde och för oss ett mer lätthanterligt system.” Vi är mer än glada över att välkomna Lindesberg Arena som kund till oss!

Visbook
Nyheter

Visa bokningar med Visbook!

Vi är glada över att kunna presentera Visbook som ny integration till PLAYipp Digital Signage. Denna integration är speciellt byggd för dig som jobbar inom hotell- och konferensbranschen och vill leverera pricksäker kommunikation till gäster och besökare.

mockup-kungsleden-kpi
Inspiration

Visa upp energiförbrukningen!

I denna artikel får du ta del av hur tre av våra kunder valt att visa upp sitt miljöarbete på sina digitala informationsskärmar från PLAYipp!

PLAYipp portfolio group - transparent
Inspiration

Hur fungerar egentligen PLAYipp Digital Signage?

Vi har tagit fram en kortfilm som snabbt och enkelt svarar på några av dina frågor!

PLAYipp-skarmlayout
Funktion

Visa upp er meny på PLAYipp Digital Signage

Menyer är det perfekta sättet att visa upp menyer i restaurangen. Bygg för dagen, veckan eller återkommande. Allt är upp till dig. Låt dina gäster se vad du serverar.

PLAYipp-functions-tenants
Funktion

Visa upp boendelistor på trapphusskärmarna

Med hyresgästlista skapar du enkelt egna listor över dina hyresgäster och adresser. Listorna publiceras på dina skärmar i trapphuset där gästerna bor.

trapphus
Inspiration

Du kan spara 7 arbetstimmar i veckan enligt undersökning.

Tid är en ändlig resurs. Därför är det viktigt hur vi spenderar den. I en färsk undersökning visas att du sparar 7 timmar i veckan med PLAYipp som mjukvara.

klovernpadel-1
Kundcase

Klövern Padel Åby Arena väljer PLAYipp.

I en av Europas största anläggningar för padel hittar du PLAYipp som informationslösning. Vi har träffat Magnus Repsgård som är anläggningsansvarig för att höra hur tankarna går kring öppningen.

sharepoint-playipp
Integration

PLAYipp + Microsoft Sharepoint = SANT

Nu kan du integrera dina digitala informationsskärmar med Microsoft Sharepoint. Med denna integration kan du dela information från ert intranät direkt till verksamheten.

workplace-puff
Nyheter

Nya integrationer till PLAYipp Digital Signage!

Nu kan du äntligen integrera ert Facebook Workplace i PLAYipps digitala informationsskärmar.

PLAYipp-prezero
Kundcase

PreZero kombinerar framgångsrikt digitala skärmar och intranätet

PreZero har förbättrat sin interna kommunikation genom digitala informationsskärmar som ersatte tidigare utskrifter från intranätet. Det här har lett till en snabbare och mer effektiv spridning av information till alla deras 13 anläggningar.

DIgital signage eller informationsskärm hos en av PLAYipps kunder. I detta fall en liggande skärm som används för att visa bokningsalternativ till en konferensanläggning inom hotellbranschen.
Inspiration

5 starka skäl för Digitala skärmar till ert intranät

För att nå alla medarbetare kan det finnas skäl att komplettera med digitala informationsskärmar. Vi har en het lista!

sophiahemmet-puff
Inspiration

Sophiahemmet ökar patientsäkerheten med PLAYipp

Det fanns ett behov att renovera och samtidigt öka vår patient -information och -säkerhet. I samband med att ytorna sågs över kompletterades entrén med digitala informationsskärmar.

trapphus
Kundcase

Balder löser utmaningar med digitala trapphusskärmar.

Med över 100 fastigheter bara i Sverige var det ett självklart val att installera digitala skärmar i trapphusen men frågan var hur? PLAYipp tillsammans med vår partner Picler tog vi tag i det!

Web designer brainstorming for a strategy plan. Colorful sticky notes with things to do on office board. User experience (UX) concept.
Kundcase

JOBmeal levlar upp i internkommunikation

Jonas på JOBmeal såg utmaningarna att veta, agera och leverera tillsammans med sina kollegor. Lösningen blev en komplett medarbetarkommunikation från PLAYipp och Beework.

molndalstad-skarmlayout
Kundcase

Mölndal stad ville uppnå kommunikation som andades Mölndal.

För att nå visionen krävdes programvaror som ”vem som helst” kunde jobba i. PLAYipp är idag helhetsleverantör till stadens alla digitala Informtionsskärmar.

Playipp Digital Signage hos Göteborg Energi
Kundcase

Göteborgs Energi når medarbetare som inte går in på intranätet

Som ett bolag som valt att använda mycket film för att kommunicera internt, saknades en bra plattform för att få ut det, hela vägen. PLAYipps digital signage var det som löste frågan.

PLAYipp-brf (1)
Kundcase

Tydlig, snygg och tillgänglig information i bostadsrätt!

Vi har träffat Yvonne Westermark som är styrelseordförande för BRF City Näsbydal och fått ta del av hur föreningen framgångsrikt använt sig av sina digitala skärmar.

yammer-puff
Nyheter

Nya integrationer till PLAYipp Digital Signage!

Nu kan du äntligen integrera ert Yammer konto i PLAYipps digitala informationsskärmar.

powerbi-puff
Nyheter

Power Bi på dina skärmar!

Nu kan du utan problem publicera Power Bi information direkt till dina digitlaa informationsskärmar.

Dialect-camilla
Nyheter

Dialect som ny partner till PLAYipp!

Dialect utökar sortimentet med Digital Signage och väljer PLAYipp som leverantör.

Screenshot_5
Inspiration

8 tips för framgångsrik medarbetar-
kommunikation

Att gå från obefintlig eller sporadisk kommunikation med sina medarbetare till engagerande, närvarande dialog är utmanande, inte minst för dig som ska skapa och upprätthålla den. Risken finns att ambitionerna är höga men resultaten uteblir och hela satsningen ifrågasätts.