Vi är PLAYipp.

Globala sinnen med lokalt fokus.

Vi är digital signage.

Fler organisationer än någonsin inser idag värdet av att digitalisera de funktioner som behövs för att driva sin verksamhet så smart och effektivt som möjligt, inte minst inom kommunikation.

Vi skapar förändring hos våra kunder. Vi tror helhjärtat på vad vår plattform levererar i värde till våra kunder. Vi tror på kommunikation som anställda och kunder vill ta del av, interagera och konsumera. Genom att utveckla en produkt som är enkel att hantera med smarta funktioner och med stabil teknik ger vi våra kunder möjligheten att skapa kommunikation som driver värde – inifrån och ut.

Vi är ett mjukvarubolag som erbjuder ledande lösningar för Digital Signage. PLAYipp har sedan 2006 med en stark drivkraft utvecklats till ett företag med globalt mindset.

Våra användare finns över hela världen och vårt fokus ligger på att tillsammans med starka partnerskap runtom i Europa och med fokusera på ständig utveckling av funktionalitet och användarvänlighet för att möta våra kunders behov.

PLAYipp är idag det självklara valet för en majoritet av de svenska företag som efterfrågar högkvalitativa lösningar för att hantera informationsskärmar. Genom att vi låter kunden skapa innehållet utan mellanhänder fungerar vi lika bra hos det lilla familjeföretaget som hos globala koncerner.

Vår målsättning är alltid global i vårt arbete men vi jobbar alltid lokalt med våra kunder, det är bara i starka, nära relationer som vi långsiktigt vinner tillsammans.

Med egna utvecklingsteam jobbar PLAYipp idag med två starka produkter för att öka informationsspridning i och utanför våra kunders organisationer.

moa-playipp

Möt några av våra härliga medarbetare:

PLAYipp-gitte

Hej Gitte!

Vad har du för roll på PLAYipp?
Jag ansvarar just nu för implementering av ett nytt, externt system för att hantera ordrar och licenser. Det kommer vara till stor hjälp för både våra kunder och partners. Jag satt tidigare i supporten har jobbat med vårt interna licenssystem mycket.

Hur länge har du jobbat hos oss och vilken utbildning har du?
Jag har jobbat på PLAYipp sedan 2019 och när det kommer till utbildning så har jag ingen mer utöver gymnasieutbildning, där jag gick musiklinjen 🙂 Det blev rakt ut i arbetslivet och trivdes med det!

Vad är det bästa med ditt jobb förutom alla kollegor?
Jag tycker om att man får vara med att utveckla våra system! På PLAYipp kan man komma med ideér oavsett vem man är. Här får man lova och möjlighet att utvecklas och jag hade aldrig trott att jag skulle jobba med implementering av interna IT-system. Jag upptäcker nya sidor hos mig själv och vad jag är bra på liksom 🙂.

PLAYipp-Zebastian

Hej Zebastian!

Vad har du för roll på PLAYipp?
Jag kommer att vara Teamleader för supporten och tillsammans med mina fantastiska kollegor fortsätta utveckla avdelningen.

Varför gillar du att jobba med support och vad är din styrka som teamleader?
Teknik och människor, att få tekniken att fungera och att få människan att förstå den. Mina styrkor som Teamleader är min drivkraft och empati, jag har förmågan att förstå båda sidor så att vi hittar en lösning tillsammans, för att sedan driva igenom den

Vad är ditt intryck av din första tid på PLAYipp?
PLAYipp har en otrolig företagskultur. Vilken lagkänsla det är här. Jag stormtrivs.

PLAYipp-jens

Hej Jens!

Vad har du för roll på PLAYipp?
Jag har jobbat på PLAYipp i 8 år och jobbar i supporten där jag tar mig an de lite svårare frågorna. Många mail att besvara och sen besvarar jag även frågor i vår chatt. Jag testar och försöker hitta lösningen till det problem som kunden har.

När är ditt jobb som bäst?
I min roll så känner man sig ibland som en klassisk TV kriminalare. Man får bevis och detaljer om ett fall. Då får man ta in alla bevis och försöka hitta ett samband mellan allt. När poletten sen ramlar ner och man förstår hur allt hänger ihop och vem boven är, Eller vad problemet är och ska lösas. Då är mitt jobb som bäst.

Har du något särskilt minne du kan dela med dig av?
Konferensen i Italien för ett par år sen är ju svårt att inte nämna. Vi var ett gäng som tänkte att vi skulle gå upp för en “kulle” som guiden tipsade om. Det visade sig vara ett mindre berg. På ett par hundra meters höjdskillnad. Det var varmt och jobbigt men vi tog oss upp efter ett par timmar.

PLAYipp digital signage group - transparent

PLAYipp Digital Signage

Den ledande lösningen för att enkelt och smart nå ut med information på informationsskärmar för internkommunikation eller kundkommunikation. PLAYipp sätter slutkunden i fokus, våra kunder kan själva.

Plattformen är enkel nog för att (nästan) vem som helst ska kunna jobba i den men komplex nog för att kunna hantera hundratals skärmar samtidigt. Helt utan mellanhänder. Effektivt!

PLAYipp Rooms

Att boka mötesrum har aldrig varit enklare. En skärm, ett utmärkt gränssnitt och världens två största kalendersystem. PLAYipp Rooms är det självklara valet för dina rum!

Vi har gjort det enkelt, vi har valt de bästa. Så du integrerar antingen med Microsoft eller med Google. Så fort det är klart fungerar det utmärkt att boka möten varsomhelst ifrån, i hela världen, oberoende av enheter.

PLAYipp har över 20 års erfarenhet av att bygga mjukvara för att kommunicera via skärmar. Den kunskapen har vi nu adderat i en rumsbokningsskärm.

Vi använder samma prisvinnande gränssnitt som i våra digital signage och allt finns i molnet. Inga svåra funktioner utan rakt på sak med tydliga syften i varje del.

PLAYipp rooms widget group - transparent (1)