Med digital signage missas det aldrig ett enda pass.

Med digitala informationsskärmar i lokalerna kan ni enkelt visa upp nästa pass, spännande erbjudanden och annan viktig information som behöver nå era besökare och medlemmar. 

Schemalägg budskap, skapa snygga mallar och layouter, visa upp era sociala medier, tipsa besökare om recept och övningar. Med PLAYipp digital signage tar ni enkelt medlemsinformationen till nästa nivå! 

PLAYipp-Friskis-collection

Slipp onödigt spring

Nu kanske ni gillar att springa för motionens skull. Men med PLAYipp kan du som har skärmar på flera anläggningar spara tid genom att enkelt styra alla från samma plats, och slippa springa med lappar!

Ingen anledning till hög puls

Med vår smarta funktion Heartbeat behöver du aldrig oroa dig för svarta skärmar. Om något skulle hända med ditt innehåll får du en notis och in a heartbeat
är allt som vanligt igen!

Vägled och inspirera

Med våra smarta kopplingar till andra system som BRP, Instagram, Facebook och många fler  kan ni både visa vägen till nästa pass och samtidigt visa upp spännande nyheter och viktig information.

Boka ett pass med oss idag

Vill du veta mer om vårt erbjudande och hur digitala informationsskärmar från PLAYipp kan lyfta er verksamhet till nästa nivå? Välj en tid som passar i vår kalender och boka in ett kortare möte med oss direkt!

Vad tycker andra?

Vi har träffat Julia som är kommunikationsansvarig på Friskis och Svettis på Lidingö och fått ta del av hur hon använder sig av PLAYipp Digital Signage i sitt dagliga arbete.

”Jag tycker skärmarna är ett väldigt enkelt sätt att jobba med för att få ut information. Det är ett väldigt smidigt redskap. Jag kan snabbt byta bilder eller budskap. Det gör kommunikationsarbetet enklare!”

Julia, Kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis, Lidingö

”PLAYipp är väldigt användarvänligt och smidigt för oss med skärmar på olika anläggningar!”
Sara Karlborg
Kommunikatör, Friskis & Svettis Strängnäs/Eskilstuna
”Vi på BRP Systems ser fram emot att genom integrationen till PLAYipp Digital signage erbjuda våra gemensamma kunder att kunna visa upp rätt information på rätt plats!”
Sara Andersson
BRP Systems
”Vi kan lägga in väldigt mycket information som når våra medlemmar och samtidigt göra informationen fin, färgglad och rolig!”
Julia Fors
Kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis Lidingö

Varför välja PLAYipp?

Tidsstyrt

Med möjlighet att tidsstyra innehållet på skärmen kommer det alltid vara relevant.

Samarbete

Samarbeta lokalt eller centralt, låt rätt person lägga upp rätt innehåll.

Erbjudanden

Oavsett om ni har bra erbjudanden på medlemskap eller om det är kampanj i shoppen så kan ni visa det på skärmen. Ni kan t.o.m visa båda om ni vill.

Multi kontroll

Vi tillåter olika skärmar att visa olika material vilket innebär att ni bara har ett gränssnitt att jobba i, så mycket smartare.

Händelser

Visa upp vad som sker just idag för er besökare, gör det tydligt att hitta rätt sak för stunden.

Personliga

Vi ger alla kunder personlig support och service, via chat, telefon eller mejl. Vi finns där du finns.

Social media

Låt era flöden rulla på skärmarna och driv engagemanget bland era besökare.

Effektivisera mera

Vi vet att det finns roligare saker än att göra samma sak flera gånger. Därför har vi en mängd spännande integrationer som kommer spara dig massor av tid. Genom att koppla ihop systemen ni redan använder med PLAYipp så gör vi slut på allt dubbelarbete och ni får tid över att fokusera på det ni är som allra bäst på!

BRP Systems
Med integrationen till BRP kommer du kunna visa upp vilka pass som kommer hållas, på vilken ort, på vilken tid och i vilken lokal.
Instagram
Visa upp ert egna Instagramflöde direkt på era skärmar och låt alla besökare få ta del av era inspirerande bilder.
Website screenshot
Med website screenshot kan du smart och enkelt visa upp delar av en hemsida direkt på er skärm. Även delar som ligger bakom inlogg. Ett effektivt sätt att dela nyheter!