Vad tycker andra?

Vi har träffat Julia som är kommunikationsansvarig på Friskis och Svettis på Lidingö och fått ta del av hur hon använder sig av PLAYipp Digital Signage i sitt dagliga arbete.

”Jag tycker skärmarna är ett väldigt enkelt sätt att jobba med för att få ut information. Det är ett väldigt smidigt redskap. Jag kan snabbt byta bilder eller budskap. Det gör kommunikationsarbetet enklare!”

Julia, Kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis, Lidingö

Varför välja PLAYipp?

Tidsstyrt

Med möjlighet att tidsstyra innehållet på skärmen kommer det alltid vara relevant.

Samarbete

Samarbeta lokalt eller centralt, låt rätt person lägga upp rätt innehåll.

Erbjudanden

Oavsett om ni har bra erbjudanden på medlemskap eller om det är kampanj i shoppen så kan ni visa det på skärmen. Ni kan t.o.m visa båda om ni vill.

Multi kontroll

Vi tillåter olika skärmar att visa olika material vilket innebär att ni bara har ett gränssnitt att jobba i, så mycket smartare.

Händelser

Visa upp vad som sker just idag för er besökare, gör det tydligt att hitta rätt sak för stunden.

Personliga

Vi ger alla kunder personlig support och service, via chat, telefon eller mejl. Vi finns där du finns.

Social media

Låt era flöden rulla på skärmarna och driv engagemanget bland era besökare.

Effektivisera mera

Vi vet att det finns roligare saker än att göra samma sak flera gånger. Därför har vi en mängd spännande integrationer som kommer spara dig massor av tid. Genom att koppla ihop systemen ni redan använder med PLAYipp så gör vi slut på allt dubbelarbete och ni får tid över att fokusera på det ni är som allra bäst på!

BRP Systems
Med integrationen till BRP kommer du kunna visa upp vilka pass som kommer hållas, på vilken ort, på vilken tid och i vilken lokal.
Instagram
Visa upp ert egna Instagramflöde direkt på era skärmar och låt alla besökare få ta del av era inspirerande bilder.
Website screenshot
Med website screenshot kan du smart och enkelt visa upp delar av en hemsida direkt på er skärm. Även delar som ligger bakom inlogg. Ett effektivt sätt att dela nyheter!