Friskis & Svettis på Lidingö väljer PLAYipp!

Tillsammans med vår partner Atechio är vi stolta leverantörer av denna digitala kommunikationslösning till flertalet Friskis & Svettis-anläggningar runt om i hela Sverige.

Effektiv informationsspridning med digitala skärmar

Friskis & Svettis på Lidingö har förbättrat sin interna kommunikation och medlemsengagemang genom implementeringen av PLAYipp digitala skärmar. Genom att integrera skärmarna med BRP Systems har de effektiviserat informationsflödet och gjort det enklare för medlemmarna att hålla koll på träningspass och schemaändringar.

Resultat:

  • Ökad synlighet för träningsscheman
  • Förbättrat medlemsengagemang
  • Snabbare informationsspridning
  • Positiv feedback från medlemmar

Det är så enkelt att jobba med dom här skärmarna att jag tänker inte ens på att jag gör det, det går automatiskt!

Julia, Kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis, Lidingö

Friskis & Svettis på Lidingö är en av dom första Friskis & Svettis-anläggningarna i Sverige och i år (2022) har de verkat för att främja träningsglädje inom gym och gruppträning i 40 år. Vi har träffat Julia som är kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis på Lidingö och fått ta del av hur hon använder sig av PLAYipp Digital Signage i sitt dagliga arbete.

PLAyipp-gym-lanscape

Utmaningar med gammal Informationsspridning

När Julia började jobba på Friskis & Svettis var PLAYipp redan på plats och mycket enkelt att komma igång med. Innan skärmarna användes en anslagstavla och hemsidan som huvudsaklig budskapsbärare. Men med PLAYipps digitala informationsskärmar kan informationen förmedlas på ett snabbare och mer roligt sätt

”Jag tycker skärmarna är ett väldigt enkelt sätt att jobba med för att få ut information. Det är ett väldigt smidigt redskap. Jag kan snabbt byta bilder eller budskap. Det gör kommunikationsarbetet enklare!

Julia, Kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis, Lidingö

Integration med BRP Systems för sömlös information

Skärmarna är placerade på olika ställen runt om på anläggningen för att finnas i medlemmarnas blickfång. Utanför varje sal finns även en liten skärm som visar upp salens schema och pågående pass.

Med en integration mellan PLAYipp och BRP Systems kan Friskis & Svettis automatiskt synka schemat med den digitala informationsskärmen så att medlemmarna har full koll på vilka pass som kommer att hållas i vilken sal.

Vi på Friskis & Svettis – Lidingö kommer fortsätta att använda oss av skärmarna från PLAYipp och förmodligen bara mer och mer. Nu med integrationen till BRP har vi ju mer möjligheter att ge våra medlemmar mer information och mer av vad dom vill ha!

Julia, Kommunikationsansvarig på Friskis & Svettis, Lidingö

Resultatet

Positiv feedback och ökat engagemang

Många av medlemmarna har kommenterat innehållet på skärmarna och upplever sig positivt inställda till dessa. Vissa av medlemmarna har inte sociala medier och där blir skärmen en bra budbärare av den information som annars delas på verksamhetens Instagram eller Facebook.

Även personalen uppskattar dessa skärmar och engagerar sig gärna genom att komma med önskemål och förslag om vad som ska synas på skärmarna.

TIPS

Julia, har du något tips till de som funderar på att skaffa digitala informationsskärmar från PLAYipp?

”Mitt tips är bara att köra på! Det är väldigt enkelt och smidigt och tar inte så mycket tid eller så utan ger väldigt mycket. Tänk på att hålla innehållet enkelt och att inte ha så mycket text då det kan bli svårt för de som ser skärmarna att hinna läsa allt.”

PLAYipp-friskis-layout