Pressmeddelande

PLAYipp tar sitt första steg i sin internationella expansion genom förvärv av Databeat

5 juli 2024

PLAYipp, ett ledande SaaS-företag inom Digital Signage, stöttade av framstående mjukvaruinvesterare Monterro, är glada att tillkännage förvärvet av Databeat, en leverantör av Digital Signage lösningar baserade i Norge. Detta strategiska partnerskap markerar en milstolpe i PLAYipps tillväxtstrategi och ökar vår kapacitet att leverera de bästa lösningarna och tjänsterna till våra partners och kunder på den internationella marknaden.

Detta förvärv är i linje med PLAYipps strategi för internationell expansion och för att bli en dominerande aktör på marknaden för Digital Signage. Genom att integrera Databeats robusta kund- och partnerbas, är PLAYipp positionerat att erbjuda ett utökat värde och innovativa tjänster till en större målgrupp.

Vi är glada att välkomna Databeat till PLAYipp-familjen. Detta förvärv går helt i linje med vårt engagemang för tillväxt och innovation. Tillsammans kommer vi att erbjuda våra kunder ännu mer kraftfulla och omfattande digital signage lösningar,” säger Henrik Mazzanti, VD för PLAYipp.

Att slå sig samman med PLAYipp är ett naturligt steg för Databeat. Vår delade vision och kombinerade expertis kommer att möjliggöra att vi på ett bättre sätt kan hjälpa och utveckla våra kunder samt utöka vår räckvidd på marknaden för digital signage,” säger Øyvind Andhøy, VD för Databeat.

Fördelar för kunder och partners:

Förbättrade lösningar: Sammanslagningen av PLAYipp och Databeat kommer att möjliggöra utvecklingen av mer avancerade och användarvänliga digital signage lösningar.

Ökat stöd: Kunder kommer att dra nytta av förbättrat stöd och resurser i form av customer success och support, vilket säkerställer en sömlös upplevelse och maximalt värde från våra erbjudanden.

Strategisk tillväxt: Detta partnerskap stärker vårt engagemang för tillväxt och innovation, vilket positionerar oss för att bättre möta kundernas framtida behov och ligga steget före i den konkurrensutsatta digitala signage branschen.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Mazzanti, VD på PLAYipp:
henrik.mazzanti@playipp.com, phone: +46 70-486 78 76

Øyvind Andhøy, VD på Databeat:
oyvind.andhoy@databeat.net, phone: +47 950 95 075

Playipp acquires Databeat a norwegian digital signage company

Om PLAYipp

PLAYipp är en ledande leverantör av digital signage och erbjuder en intuitiv plattform för att publicera information på digitala skärmar. PLAYipps plattform används av över 3,000 företag inom både den offentliga och privata sektorn och effektiviserar kommunikationen med ett omfattande bibliotek av integrationer till intranät, trafikdata, BI-verktyg, sociala medier och många fler. Detta säkerställer att skärmarna automatiskt fylls med relevant och aktuell information. PLAYipp grundades 2006 och har kontor i Sverige. Företaget har ett stort partnernätverk och ett dedikerat team på över 40 anställda som är engagerade i att leverera förstklassiga digital signage-lösningar.

Om Databeat

Databeat.Net AS är ett ledande norskt SaaS-företag grundat 2005, specialiserat på Digital Signage. Genom ett omfattande partnernätverk erbjuder Databeat en SaaS plattform utformad för att administrera och spela av digitalt innehåll på skärmar på olika platser, såsom butiker, kontor, sjukvård, offentliga platser och offentlig transport.
Det dedikerade Databeat-teamet strävar efter att erbjuda banbrytande, kostnadseffektiva och användarvänliga Digital Signage lösningar som förbättrar kommunikation och engagemang genom effektiv användning av visuella medier som gör intryck.