• Nyheter

Tillväxtresan fortsätter – PLAYipp tar nästa steg, Norge.

Norge är det första landet i PLAYipps lansering utomlands. Den som kommer ta vid i Norge och driva PLAYipp är Marius Müller. Han kommer senast från Kinly där han jobbade som strategisk partner. Marius ansluter officiellt till PLAYipp den 1 mars och kommer efter en vecka på huvudkontoret i Gävle, Sverige att vara placerad i Oslo.

Marius-boll

PLAYipp har etablerat en stabil position på den svenska marknaden och tillväxten är fortfarande stark. Med några framgångsrika år i ryggen väljer bolaget nu att ta nästa steg i etableringen på den norska marknaden.

Vår ambition är att driva en expansiv internationaliseringsstrategi och en central del i den är att rekrytera nya medarbetare på nya marknader. Nu sammanföll vår vilja med att vi hittade helt rätt person och då var det dags att agera, säger PLAYipps VD Henrik Mazzanti. 

Norge har en liknande utveckling som Sverige och PLAYipp har under många år gjort affärer genom partners på den norska marknaden. Genom att nu ta nästa steg i satsningen ser bolaget fram emot att utveckla relationerna i Norge och expandera affären. 

Marius har lång erfarenhet från vår bransch och den norska marknaden. Med hans kompetens och personlighet skapar vi fantastiska förutsättningar att stärka våra relationer i Norge, säger Henrik Mazzanti.

Behovet och efterfrågan är växande på alla marknader för PLAYipps lösningar. Extra stort behov finns i de länder där digitaliseringen är påbörjad och det finns stor erfarenhet inom kommunikation att jobba med effektivisering och tydlig värdeskapande information. 

I min nye rolle hos PLAYipp ser jeg frem til å være et bindeledd mellom de viktigste forretningspartnere og PLAYipp sin operasjonelle virksomhet. Selskapet har en spennende strategi og utvikler produkter med kunden i fokus. Jeg ser frem til å bidra i selskapets videre utvikling og vekst, säger Marius Müller om sitt nya uppdrag.

Det å skape resultater gjennom teamarbeid og bygge tette relasjoner inn mot kunder og partnere, er noe jeg virkelig brenner for, fortsätter Marius Müller.

PLAYipp grundades 2006 och levererar en egen mjukvara för digital signage, eller digitala informationsskärmar som produkten ofta kallas i Sverige. Idag finns majoriteten av PLAYipps kunder inom kommuner, andra offentliga aktörer samt hos internationella storbolag. Det ökade behovet av att kunna kommunicera med intressenter på ett mer effektivt sätt i samverkan med en stark digitaliseringstrend ligger bakom den stora efterfrågan.

För vidare frågor eller samtal kontaktas:

Staffan Stendahl
Marknad- och kommunikationschef
0724-42 52 02
staffan.stendahl@playipp.com

Grunddata PLAYipp

  • Grundades 2006
  • Antal medarbetare 39st
  • Huvudkontor Gävle, Sverige