Tillväxtresan fortsätter – PLAYipp tar nästa steg, Norge.

Norge är det första landet i PLAYipps lansering utomlands. Den som kommer ta vid i Norge och driva PLAYipp är Marius Müller. Han kommer senast från Kinly där han jobbade som strategisk partner. Marius ansluter officiellt till PLAYipp den 1 mars och kommer efter en vecka på huvudkontoret i Gävle, Sverige att vara placerad i Oslo.

Marius-boll

Om PLAYipp

PLAYipp grundades 2006 och levererar en egenutvecklad mjukvara för att publicera information på digitala skärmar så att kunder effektivt kan kommunicera med sin personal, sina kunder och övriga intressenter från en centralt hanterad mjukvara med höga säkerhetskrav. Idag finns majoriteten av PLAYipps kunder inom kommuner, andra offentliga aktörer samt hos internationella storbolag. Det ökade behovet av att kunna kommunicera med intressenter på ett mer effektivt sätt i samverkan med en stark digitaliseringstrend ligger bakom den stora efterfrågan.

Grunddata PLAYipp

  • Grundades 2006
  • Antal medarbetare 39st
  • Huvudkontor Gävle, Sverige 

Pressmeddelande

PLAYipp har etablerat en stabil position på den svenska marknaden och tillväxten är fortfarande stark. Med några framgångsrika år i ryggen väljer bolaget nu att ta nästa steg i etableringen på den norska marknaden.

Vår ambition är att driva en expansiv internationaliseringsstrategi och en central del i den är att rekrytera nya medarbetare på nya marknader. Nu sammanföll vår vilja med att vi hittade helt rätt person och då var det dags att agera, säger PLAYipps VD Henrik Mazzanti. 

Norge har en liknande utveckling som Sverige och PLAYipp har under många år gjort affärer genom partners på den norska marknaden. Genom att nu ta nästa steg i satsningen ser bolaget fram emot att utveckla relationerna i Norge och expandera affären. 

Marius har lång erfarenhet från vår bransch och den norska marknaden. Med hans kompetens och personlighet skapar vi fantastiska förutsättningar att stärka våra relationer i Norge, säger Henrik Mazzanti.

Behovet och efterfrågan är växande på alla marknader för PLAYipps lösningar. Extra stort behov finns i de länder där digitaliseringen är påbörjad och det finns stor erfarenhet inom kommunikation att jobba med effektivisering och tydlig värdeskapande information. 

I min nye rolle hos PLAYipp ser jeg frem til å være et bindeledd mellom de viktigste forretningspartnere og PLAYipp sin operasjonelle virksomhet. Selskapet har en spennende strategi og utvikler produkter med kunden i fokus. Jeg ser frem til å bidra i selskapets videre utvikling og vekst, säger Marius Müller om sitt nya uppdrag.

Det å skape resultater gjennom teamarbeid og bygge tette relasjoner inn mot kunder og partnere, er noe jeg virkelig brenner for, fortsätter Marius Müller.

För mer information, vänligen kontakta:
Staffan Stendahl, Marknad- och kommunikationschef, staffan.stendahl@playipp.com, Tel: +46 (0)72-442 52 02