Digital signage för fastigheter och trapphus

Digitala trapphustavlor och entréskärmar gör underverk för relationen med dina hyresgäster och sparar dig massor av tid.

Smarta digitala trapphustavlor i era entréer

Med hjälp av digitala trapphustavlor fångar du besökarnas uppmärksamhet direkt! Människan har generellt svårt att motstå ljuset, rörelsen och de skiftande kontrasterna i en skärm. Med ett relevant budskap ökar sannolikheten att mottagaren läser innehållet mångdubbelt i jämförelse med andra lösningar. För fastighetsbranschen betyder det färre felanmälningar och fler hyresgäster som tar del av viktig information samt mer tid till att utveckla kvalitén i ert fastighetsbestånd.

PLAYipp-digital-signage-group-transparent-–-1-1
picler-playipp-1

Spara tusentals timmar.

Hur många timmar brukar era förvaltare lägga på uppdatering av info i trapphusen? PLAYipp är helt molnbaserat. Det betyder i princip att alla era informationsskärmar kan kontrolleras från en enda dator. Detta ger stora möjligheter för verksamheten att ha koll utan att fysiskt vara på plats. Vill du uppdatera 1, 5 eller 26 trapphustavlor? Inga problem, det är gjort med ett par knapptryck.

picler-playipp-2

Vikten av att nå fram.

Hur väl känner du dina hyresgäster? Många hyresvärdar skriver lappar men hur vet du om nån läser? Eller ens förstår? Med en digital anslagstavla i trapphuset kan du anpassa språket. Har du multikulturella trappuppgångar kan du matcha informationen. Det minskar missuppfattningar eller missförstånd.

picler-playipp-3

Full kontroll på all kommunikation.

PLAYipp har ett väl utvecklat och lätt administrerat gränssnitt där ni har koll på varenda skärm, oavsett om ni har 2 eller 200. Ni kan uppdatera alla boenden snabbt och korrekt. Ni ser till och med om skärmarna är online eller inte. Effektivt hela vägen med digital trapphustavla!

Hur gör andra?

Vi får ofta frågan om hur våra andra kunder löser saker. Inom fastighetsbranschen är vi extra välanvända i följande områden:

Köpcenter

Använd den digitala informationsskärmen på ett smartare sätt genom att visa kartor, pilar och vägvisare runt era lokaler.

Konferensanläggningar

Driver ni en konferensanläggning? Passa på att välkomna besökare, tala om om var alla ska hålla till och/eller när det är fika. Allt samlat på samma ställe!

Kommunikation till hyresgäster

På den digitala informationsskärmen är det bara du som sätter gränser. Visa tvättider, renoveringar, avstängningar eller varför inte visa vem som bor var?