Fastighetsmäklare som redan använder PLAYipp och digital signage

Playipp Digital Signage exempel på digitala skärmar hos en mäklare

Fem insikter om digital signage hos mäklare

Därför bör PLAYipp vara en del av din verksamhet:

1.

Maximera synlighet

Använd interaktiva skärmar och mjukvara från PLAYipp för att framhäva dina objekt, tjänster och varumärke. Rörliga bilder och film gör skärmen ännu mer iögonfallande och gör att digitala informationsskärmar utklassar andra lösningar i synlighet. Det lockar dessutom potentiella kunder och genererar således ett ökat intresse, vilket i sin tur leder till ökad försäljning och intäkter.

2.

Förstärk engagemang

Digital skyltning skapar upplevelser som fångar eventuella köpare. Videouppspelning gör det möjligt att visa upp virtuella rundturer av fastigheter och deras höjdpunkter. Det gör objektet mer minnesvärt. QR-koder och fullskärmsläge ger möjligheter till snabb kontakt och engagemang med kunden.

3.

Uppdatera snabbt

PLAYipp är molnbaserat och gör det möjligt för dig att snabbt uppdatera innehållet, oavsett var du är. Visa fastighetsobjekt och information i realtid, så att potentiella köpare har tillgång till det senaste. När annonserna är klara kan de omgående publiceras i fönstret; inget krav att vara på kontoret för att uppdatera annonseringen.

Playipp Digital Signage i ett fönster hos en mäklare

4.

Rikta marknadsföringen

Nyttja PLAYipp Digital Signage för att nå specifika demografiska grupper och platser. Till exempel kan du visa annonser för en målgrupp under lunchtid och en annan när kontoret är stängt om du vet att du har olika potentiella köpare vid olika tider på dygnet. På det här sättet ser du till att rätt fastigheter visas för rätt publik. Målgruppsanpassad marknadsföring optimerar resurs och förbättrar avkastningen på investeringen genom att engagera rätt kunder för rätt objekt vid rätt tidpunkt.

5.

Spara tid

Genom att använda PLAYipp som plattform till digitala informationsskärmar behöver du inte använda papper för att visa upp fastigheter i fönstret. Det sparar inte bara tid och energi för dig utan även miljön.

PLAYipp CMS with integrations

Med PLAYipp är digital signage lekande lätt!

Digital skyltning är en anpassnings­bar reklamlösning för den moderna byrån. Med den dynamiska plattformen PLAYipp kan du visa upp fastigheter, marknadsföra dina tjänster och förstärka ert varumärke. Du kan visa bilder, videor och annat innehåll. I digital skyltning har du ett kraftfullt instrument för att tränga igenom bruset. Du får möjlighet att leverera skräddarsydda meddelanden till din målgrupp vid rätt tillfälle och samtidigt spara både tid och pengar.

Möjligheterna

Utforska dessa spännande möjligheter för användning av digital signage:

Sömlös integration

Med ett ständigt växande bibliotek av integrationer kan du koppla de system du vanligtvis använder till PLAYipp. Det gör att du slipper publicera material på flera stället och det senaste innehållet hamnar automatiskt på rätt plats på skärmarna.

Framhäv mäklarens expertis

Digitala skyltar ger dig möjlighet att framhäva ert varumärke, era tjänster och er expertis. Visa prestationer, kundomdömen och utmärkelser för att skapa trovärdighet och förtroende hos potentiella kunder.

Virtuella rundturer

Förhöj kundupplevelsen med imponerande virtuella rundturer av fastigheter som visas på digital skylt. Strategisk placering på vältrafikerade områden förstärker exponeringen gentemot potentiella köpare.

Få fler besökare till visningar

Marknadsför visningar med relevant information som visas direkt på skärm. Lägg till QR-koder så kan dina besökare smidigt anmäla sig till visningen – direkt i skyltfönstret.

PLAYipps potential för fastighets­mäklare är mångsidig. 

Skyltarna möjliggör marknadsföring, levererar väsentliga insikter och stärker varumärket och trovärdigheten. Uppdateringar i realtid och dynamiskt innehåll gör skyltning av objekt snabbare, effektivare och alltid korrekt. Möjligheterna är omfattande, från att förstärka visningar till att presentera objekt, mäklare och varumärke.

PLAYipp är en marknadsledare och vi har tusentals nöjda kunder inom en lång rad olika branscher.

real-estate-agency-big-open-office