Klövern Padel Åby Arena väljer PLAYipp.

Vi har träffat Magnus Repsgård anläggningsansvarig Klövern Padel Åby Arena i Mölndal/Göteborg. Det är en avslappnad och lugn Magnus vi träffar, trots byggkaos och människor som konstant vill ha hans uppmärksamhet.

Förbättrad besökarupplevelse med digitala infoskärmar

Klövern Padel Åby Arena i Mölndal/Göteborg, en av Europas största padelanläggningar, har valt att implementera PLAYipp och digitala skärmar för att effektivt informera sina besökare. Med PLAYipp kan anläggningen enkelt uppdatera och sprida relevant information till alla besökare, vilket förbättrar kommunikationen och upplevelsen för både spelare och besökare.

Resultat av implementeringen:

  • Effektiv och snabb informationsspridning.
  • Förbättrad besökarupplevelse.
  • Enkel uppdatering av skärminnehåll.
  • Lokal och central informationspublicering.

En av Europas största anläggningar för padel
– och mer!

“Jag vet aldrig hur dagen kommer bli, men det är fantastiskt kul att se all komma på plats” – berättar Magnus och guidar oss runt i arenan.

Det är inga dåliga ambitioner man har. Det är ett rejält projekt som har totalt 25 padelbanor, omklädningsrum, bastu, konferensrum, kontorsyta, shop och tävlingsbana med läktare. Det är en av Europas största padel anläggning när det är klart. Den 15 april 2021 ska dörrarna öppnas officiellt men redan nu är det full aktivitet på de banor som är klara.

När vi träffar Magnus är arenan en byggarbetsplats och har full upp med att få ihop alla bitar. 

När vi är på plats kommer passande de proffsiga killarna på Nordlo som levererar all teknik, även såklart PLAYipp, till anläggningen.

klovern-playipp-3

“Det är en anläggning för alla” – säger Magnus som betonar att man vill bygga upp en förening för både nybörjare, elit, gammal som ung. Framförallt även en förening för unga. Vi diskuterar vidare om hur padel som aktivitet växt lavinartat det senaste året men att sporten inte riktigt har nått ungdomar än. Sporten är fortfarande relativt dyr men i takt med att det öppnas fler anläggningar blir det också mer tillgängligt för flera. En utmaning för hela sporten är också att bli ansluten till Riksidrottsförbundet.

klovern-playipp-2

Förutom förenings känslan har man också bra förutsättningar för evenemang eftersom arenan ligger i anslutning till flera restauranger, hotell och har stora parkeringsmöjligheter och dessutom centralt med logistik med bussar i anslutning. I Arena ligger även Åby Travbana och samevenemang är också troligt.  Det är inte heller omöjligt att man siktar på att arrangera både nationella och internationella elittävlingar framgent.

klovern-playipp-1

Kombinera jobb och padel

Anläggningen kommer också ha lounger för umgänge i samband med padel. Att kunna kombinera jobb och padel kommer heller inte vara några problem då man erbjuder både arbetsplatser och konferensrum. 

Eftersom det är en stor anläggning med massa olika aktiviteter så är det en utmaning att kunna informera alla besökare. 

PLAYipp är det självklara valet

“Med PLAYipp kommer vi enkelt kunna uppdatera med relevant information till ALLA”– säger Magnus. Han berättar att de är 4 heltidsanställda i Göteborg och alla kommer uppdatera med den information som den ansvarar för. Det är tex receptionen, shop, tävlingar, träningar, menyer i restauranger samt sponsorplatser.

Klövern padel har nu 5 anläggningar i 3 orter i Sverige där Klövern kan publicera till alla skärmar och att respektive anläggning kan publicera lokal information beroende på rättigheter som är uppsatt i PLAYipp. 

Padel-klovern
klovern-padel-5

Vi önskar Klövern Padel Åby stort lycka till med sin premiärdag och
vi är glada över att vara deras kommunikationslösning!

4 snabba fakta

Verksamhet

Klövern padel Åby innefattar 25 padelbanor för motionär, elit och barn/ungdom. På anläggningen finns även konferenslokaler, kontor och restaurang. Nästan allt man kan behöva!

Organisation

Klövern padel Åby ägs av Åby travsällskap och Klövern AB.

PLAYipp-användare

Klövern Padel Åby kommer ha 25 banor och 17 skärmlösningar från PLAYipp. Vi önskar dem stort lycka till för sin öppning 15 april 2021!

Leverantör

Leverantör och installatörer i detta projekt är Nordlo Group AB.