Be om hjälp!

Någon gång kommer ni att fastna i arbetet. Och då behövs en support i världsklass.

Hur jobbar er dröm-support?

Digital signage är en produkt som oavsett leverantör kommer med viss teknisk komplexitet. Det innebär att det inte alltid kommer fungera som ni förväntar er eller enligt leverantörens önskemål. Likaså i arbetet med ert innehåll: Hur använder vi denna funktion? Hur får jag till layouten? Hur kopplar jag på en funktion? Hur gör jag våra skärmar mer levande? Hur uppdaterar jag en bild?

Det är alltid trist att behöva tänka på den dagen när det inte fungerar som ni vill men gör ni det redan innan så kan förhoppningsvis era förväntningar uppnås. När support behövs, vad har ni för krav? Detta är lätt att glömma när eufori över en ny lösning lyser som starkast men att få hjälp som du förväntar dig kan vara en av de viktigaste stenarna i valet.

Frågorna kan vara många och de blir inte automatiskt mindre med tiden. Varefter ni lär er hur just det system ni väljer fungerar kommer även era kunskaper att fördjupas och därmed även komplexiteten i era frågor. Vad är viktigt för er?

Beroende på hur ni är organiserade så kommer era krav på support variera. Har ni behov av en support via telefon? En del frågor kan vara svåra att ta enbart via chatt eller mejl. Har ni behov av en support på svenska? Se då till att kolla upp det innan ni bestämmer er.

En support ska inte bara kunna stötta ert arbete i starten utan även vara en del av ert arbete under hela livscykeln för att ni ska kunna nå framgång med era skärmar.

playipp-checklist-header-7

För att summera, vad har ni för krav på en support?

Har du svaren på denna fråga så kan det vara en hjälp när du står inför valet av leverantör av digital signage till ert bolag.

Lycka till.

PLAYipp-applause-1