Vi er Digital Signage.

Markedsledende plattform for å lage og publisere innhold for digital signage.

PLAYipp-digital-signage-group-transparent

Over 2000 organisasjoner og bedrifter bruker PLAYipp.

Digitaliser kommunikasjonen din og nå ut med riktig budskap.

Med digitale informasjonsskjermer når du din målgruppe enklere, smartere og sikrere.

PLAYipp-digital-signage-group-transparent-–-1-1
PLAYipp Rooms

Et komplett system for bestilling av møterom.

Med PLAYipp-rom har det aldri vært enklere å bestille møterom. Alt du trenger er en skjerm, vårt brukervennlige grensesnitt og et av verdens største kalendersystemer. PLAYipp Rooms er det åpenbare valget for dine rom!

Få mer ut av PLAYipp

7H

Med PLAYipp Digital Signage sparer du minst 7 arbeidstimer i uken.

Vi tillater endeløse brukere på hver konto, arbeid sammen!

3

I PLAYipp har vi 3 rettighetsnivåer for at alle i organisasjonen skal kunne bidra!

Gjør kommunikasjonen din smartere.

Med PLAYipp Digital Signage kan du integrere med andre systemer. Oppdater direkte i systemene dine og det vil være synlig direkte på skjermen. Dine kommunikatører vil elske deg!

PLAYippDigital Signage liggande skärm
PLAYipp-digital-signage-group-transparent-–-1

Markedets mest fleksible løsning.

Er du 5 eller over 1000 ansatte? Trenger du en skjerm eller flere hundre? PLAYipp er en trygg og stabil løsning, uansett størrelse eller behov!

Hva gjør PLAYipp?

PLAYipp er et mykvareselskap først og fremst som utvikler mykvare for medarbeider eller kundekommunikasjon. Vi ser medarbeiderkommunikasjon som den naturlige forlengningen av internkommunikasjon. Vi har jobbet med å løse disse spørsmålene siden 1996.

Allt eftersom intresset för en engagerad medarbetare ökar, ökar också kravet på de den teknik som arbetsgivaren erbjuder sina anställda kollegor. För att driva engagemang på arbetsplatsen kräver dagens medarbetare att det skall vara enkelt att ta till sig information, kommunikation och uppdatering från sin arbetsgivare. 

PLAYipp tillgodoser detta behov och mer genom våra produkter; PLAYipp Digital Signage samt PLAYipp Rooms. Digital signage är digitala informationstavlor eller digitala informationsskärmar beroende på vilken skola du kommer ifrån. Inom den offentliga verksamheten kan de även vara kända som digitala anslagstavlor. Det är tydligt att kärt barn har många namn men vi på PLAYipp kallar dem för Digital signage eller digitala informationsskärmar. I vår programvara som fungerar med de flesta smarta skärmar (dock allra bäst med Philips, LG eller Samsung) kan våra användare enkelt själva skapa innehåll på sina skärmar. De som kommit längst driver sin internkommunikation ut i skärm för att ytterligare engagera och uppdaterad sin medarbetare om det senaste i företaget.

Digital signage är också populärt inom såväl vården som inom kommunal förvaltning, skola och besöksverksamhet men även vanligt i handeln och restaurangbranschen.

Förutom internkommunikation är PLAYipp marknadsledande i norden inom segmentet trapphusskärmar som är vanliga inom fastighetsförvaltning där fastighetsägaren väljer att ha digitala informationsskärmar i sina fastigheter för att informera besökare och boende hyresgäster om allt från bokning av tvättstuga till konferensen. 

PLAYipps senaste tillskott i ledet av internkommunikation är PLAYipp Rooms. Det smartaste sättet för att boka dina mötesrum. Med Smarta och enkla integrationer till världens största kalendersystem, Google och Microsoft är du snabbt och säkert igång.

PLAYipp är aktivt engagerade i sitt partnerled där flertalet av Sveriges mest erkända IT konsulter och leverantörer finns representerade. Genom partnerledet för fler kunder tillgång till PLAYipp samt kan få lokala representanter som installerar och servar kunder. Allt för att driva bättre, snabbare och snyggare kommunikation i hela Sverige! 

Att jobba hos PLAYipp innebär att man ingår i team av engagerade medarbetare som brinner för såväl intern kommunikation som medarbetarkommunikation. Vi utvecklar produkten med kunden i fokus och med användaren i förarsätet. Huvudkontoret finns i Gävle medan PLAYipp har medarbetare runt om i Sverige. Vi söker ständigt kontakt med ny utvecklare som vill bidra till än bättre och effektivare kommunikation genom PLAYipps mjukvara för digital signage för publicering till digitala informationsskärmar.

Markedets beste support?

Vi er alltid beredt om du trenger oss. Du når oss raskt som lynet via chatt, mail og telefon, på både svensk, engelsk og norsk.

Fri support
Mye kunnskap
Svar innom 4h