Välkommen i gänget BRP Systems!

Vi är stolta över vår nya integration till den ledande leverantören i norden till anläggningar inom spa, gym och yoga.

PLAYipp-gym

Välkommen till PLAYipp!

PLAYipp adderar ytterligare en integration till vår Digital Signage och därmed förstärker vi våra kunders möjligheter att driva kommunikation via informationsskärmar. Inom kort finns integrationer till BRP Systems klara att klicka igång hos oss.

BRP Systems är sedan flera år tillbaka den ledande leverantören i norden till anläggningar inom spa, gym, yoga och andra hälsoinrättningar. De hanterar över 2000 anläggningar och sköter över 3,5 miljoner människors bokningar.

Vi ser detta som ett starkt tillskott till vårt erbjudande där framförallt gym och andra inrättningar med bokningsbara pass och stark relation till sina kunder får en ännu bättre möjlighet att kommunicera och hantera information med enkelhet på skärmar. Dessutom kommer kommunikatörerna spara mycket tid med färdiga widgets som visar upp pass på skärmarna med smart automatik när de uppdateras i BRP Systems.

”Vi på BRP Systems ser fram emot att genom integrationen till PLAYipp Digital signage erbjuda våra gemensamma kunder att kunna visa upp rätt information på rätt plats!”

Sara Andersson, BRP Systems

PLAYipp+BRP