Öka effektivitet, produktivitet
och engagemang.

Med rätt information på rätt plats ger du dina medarbetare
rätt förutsättningar för att göra sitt bästa – varje dag!

Ge rätt information

När produktionen är levebrödet men information är vital, ibland till och med livsviktig så är det av yttersta vikt att rätt information når rätt medarbetare. Alldeles för ofta hanteras det med lappar eller extra möten. Det tar tid från produktionen eller riskeras att missas. Med Digital informationsskärmar finns rätt information, till rätt person alltid tillgänglig. En av de stora styrkorna med PLAYipp!

Full kontroll

Full kontroll betyder för oss att du, du som användare känner att du har ett system du behärskar. Samtidigt ska det också erbjuda flexibilitet och möjligheter för tillväxt. PLAYipp kan hantera allt från 1 till 100 tals skärmar där det oavsett storlek är precis lika lätt för dig som ska få ut information. Vi sätter nämligen användaren först.

Spara tid

Genom att slippa kalla till extra möten, slippa ta enskilda samtal eller få frågor om saker som det redan informerats om sparar ni tid, massor med tid. Likaså minskar frustration och känslan av att en har missat något inom personalen. Att få tillbaka tid och uppleva att en gör rätt saker är ovärderligt. PLAYipp ger den möjligheten.

”IS Plåt var familjeföretaget som insåg att de var tvungna att ta ett krafttag gällande informationen, inte bara med vad de sa, utan också hur. Den perfekta kombinationen vad PLAYipp Digital Signage. Ta en titt!”
Erik Ralvert, IS plåt

Integrationer som gör jobbet åt er

Genom att integrera systemen ni redan använder med PLAYipp Digital Signage så gör ni slut med dubbelarbetet och behöver enbart uppdatera er data på ett ställe, resten sker med ren automagi!

Sharepoint
Med denna integration kan du dela information från ert intranät direkt till verksamheten.
Yammer
Skapa en integration och välj bland era “Topics” att dela inlägg från direkt till era digitala informationsskärmar.
Power BI
Välj bland era befintliga Power BI rapporter eller dashboards och visa upp på valda informationsskärmar från PLAYipp.

Vad kostar kalaset?

Att handla av PLAYipp ska alltid vara enkelt och tydligt. Vi hjälper dig med analys, behov och leverans. Allt ingår och du har alltid fri tillgång till vår kundtjänst för att vi vill att du ska vara framgångsrik, det är viktigt för oss.

  • Alltid fri support.
  • Inga dolda avgifter.
  • Oändligt med redaktörer.
  • Drift & Backup.

Vad kostar kalaset?

PLAYipp Digital Signage
fr. 195 SEK
Priset gäller per licens/skärm. I vårt pris ingår allt. Vi har inga dolda avgifter, inga konsultarvoden och ingen timdebitering.

Marknadens bästa support?

Ja, men det vill vi påstå! Till oss kan du vända dig med alla frågor och vi kommer att besvara dig på bästa sätt. Aint no mountain high enough!

Fri support
Välfyllt hjälpcenter
Support på Svenska, Engelska & Norska.