Digitalisera dina trapphus.

Digitala informationsskärmar gör underverk för relationen med era hyresgäster.

Smarta digitala informationsskärmar i era trapphus.

Människan har generellt svårt att motstå ljuset, rörelsen och de skiftande kontrasterna i en skärm. Med hjälp av digitala trapphustavlor fångar du besökarnas uppmärksamhet direkt!
Med ett relevant budskapet så ökar sannolikheten att mottagaren läser innehållet mångdubbelt i jämförelse med alla andra lösningar. För fastighetsbranschen betyder det färre felanmälningar och fler hyresgäster som tar del av viktig information samt mer tid till att utveckla kvalitén i ert fastighetsbestånd.

PLAYipp-digital-signage-group-transparent-–-1-1
picler-playipp-1

Spara tusentals timmar.

Hur många timmar brukar era förvaltare lägga på uppdatering av info i trapphusen? PLAYipp är helt molnbaserat. Det betyder i princip att alla era informationsskärmar kan kontrolleras från en enda dator. Detta ger stora möjligheter för verksamheten att ha koll utan att fysiskt vara på plats. Vill du uppdatera 1, 5 eller 26 informationsskärmar? Inga problem, det är gjort med ett par knapptryck.

picler-playipp-2

Vikten av att nå fram.

Hur väl känner du dina hyresgäster? Många hyresvärdar skriver lappar men hur vet du om nån läser? Eller ens förstår? Med digitala skärmar i trapphuset kan du anpassa språket. Har du multikulturella trappuppgångar kan du matcha informationen. Vilket snabbt minskar missuppfattningar eller missförstånd.

picler-playipp-3

Full kontroll på all kommunikation.

PLAYipp har ett väl utvecklat och lätt administrerat gränssnitt där ni har koll på varenda skärm, oavsett om ni har 2 eller 200. Ni kan uppdatera alla boenden snabbt och korrekt. Ni ser till och med om skärmarna är online eller inte. Effektivt hela vägen med en digital trapphustavla!

”Äntligen kan vi kommunicera samma information till alla hyresgäster väldigt snabbt och enkelt!”
Therese Lidström, Balder

Vi älskar integrationer!

Integrationer gör det möjligt för automatisk information och kommunikation. Jobba en gång och aldrig mer. Det är ju en fantastisk möjlighet.
Om ni redan skapar kommunikation på Facebook, ett intranät eller visar resultat via Power-Bi så kan du enkelt koppla konton till din informationsskärm. PLAYipps smarta gränssnitt anpassar sig och publicerar ditt innehåll automatiskt till skärm. Slutet på dubbelarbete och att publicera samma information till flera kanaler.

FastAPI

Med hjälp av FastAPI kan ni på ett snabbt och snyggt sätt visa upp boendelistor direkt på er digitala trapphusskärm.

Vitec

Med en integration mot Vitec slipper du allt dubbeljobb och behöver endast uppdatera er information på ett ställe. Vilken dröm eller hur?

PowerBI – Microsoft

Dela data, statistik och framgångar med hela företaget och engagera kunder, kollegor och besökare.

Sharepoint

Använder ni sharepoint? Eller ical för att ge era gäster information om kommande aktiviteter? Automatisk hämtning gör uppdateringar till ett minne blott.

Våra kunder säger

Våra medarbetare rör sig mycket mellan våra kontor, vilket kräver en kanal som är lätt att konsumera.
Margareta Nilsson
Internal Communication Manager på CEVT.
Äntligen kan vi kommunicera samma information till alla hyresgäster snabbt och enkelt.
Therese Lidström
Grafisk producent på Balder
Vi fick exakt den design vi ville ha. Bra utbildning via film och supportsidan är toppen för oss administratörer.
Christina Jacobson
Pre Zero

Se ut som er själva

Det finns inga gränser för hur en informationsskärm kan se ut.
För en fastighetsägare kan alltså olika delar av verksamheten se ut som besökaren förväntar sig. Layouten är fullt redigerbar antingen av er, er byrå eller av våra kompetenta grafiker.

Hur gör andra?

Vi får ofta frågan om hur våra andra kunder löser saker. Inom fastighetsbranschen är vi extra välanvända i följande områden:

Köpcenter

Använd den digitala informationsskärmen på ett smartare sätt genom att visa kartor, pilar och vägvisare runt era lokaler.

Konferensanläggningar

Driver ni en konferensanläggning? Passa på att välkomna besökare, tala om om var alla ska hålla till och/eller när det är fika. Allt samlat på samma ställe!

Kommunikation till hyresgäster

På den digitala informationsskärmen är det bara du som sätter gränser. Visa tvättider, renoveringar, avstängningar eller varför inte visa vem som bor var?

Hur köper du våra produkter?

PLAYipp har marknadsledande partners och återförsäljare i hela landet. Från lokala IT-hjältar till nationella giganter. Vi lovar nästan garantera att vi är lösningen för er!

Direktköp
Partner
Ramavtal