ARE YOU
READY?

Nu söker vi stjärnsäljare till en startup
som är redo att revolutionera kommunikationsbranschen.

Are you up for it?

Vi söker en vinnarskalle med ett jäkla anamma som brinner för resultatet. Du kanske är en sån som var lagkapten i ditt idrottslag, den som aldrig tvekar för en utmaning och älskar att jobba mot mål. Vi skiter lite i om du nyss tagit examen eller ”bara” flippat biffar på något hamburgeri – vill du utvecklas och visa vad du går för är du i rätt sällskap!

Vi söker även någon som brinner lite extra för att se hela teamet gå i mål som kan axla rollen som säljledare. Kanske jobbar du som säljare idag men känner att du vill utvecklas i din roll med större ansvar för ett eget dreamteam? Ta med dig din erfarenhet, dina lärdomar och svordomar och häng med på en jäkla resa med oss!

Är det du? Eller vet du preciis vem som skulle vilja anta en ny utmaning? Ansök eller tipsa nu!

Bakgrund

Detta bolag byggs inte av några duvungar utan det är en avknoppning från ett av Gävles mest framgångsrika mjukvarubolag. Vi har över 20 års erfarenhet av att bygga och applicera kommunikation till våra kunder. Det finns ett marknadsteam och ett administrativt team på plats redan och utvecklarna har redan gjort 2 år med produkten. Vi har alla tankar på att starta i farten. Det får gärna du göra också.