beework-logo-blue-yellow@3x

Are you ready?

Nu söker vi stjärnsäljare till en startup som är redo att revolutionera kommunikations­branschen.

Are you up for it?

Vi söker en vinnarskalle med ett jäkla anamma som brinner för resultatet. Du kanske är en sån som var lagkapten i ditt idrottslag, den som aldrig tvekar för en utmaning och älskar att jobba mot mål. Vi skiter lite i om du nyss tagit examen eller ”bara” flippat biffar på något hamburgeri – vill du utvecklas och visa vad du går för är du i rätt sällskap!

Vi söker även någon som brinner lite extra för att se hela teamet gå i mål som kan axla rollen som säljledare. Kanske jobbar du som säljare idag men känner att du vill utvecklas i din roll med större ansvar för ett eget dreamteam? Ta med dig din erfarenhet, dina lärdomar och svordomar och häng med på en jäkla resa med oss!

Är det du? Eller vet du preciiis vem som skulle vilja anta en ny utmaning? Ansök eller tipsa nu!

Om oss

Beework finns för att förenkla, förbättra och förtydliga intern kommunikation för företag som har mobila, rörliga kollegor som sällan, eller aldrig, har tillgång till en dator. Vi är fria från krångliga inställningar, vi har inga svåra funktioner eller överflödiga grejer.

Dessutom är det så enkelt att du är igång på mindre än 1 timme, till ett pris du kan försvara för vilken redovisningsekonom som helst. Japp, Beework är ytterligare en app för kommunikation. Dock med skillnaden att den är enkel och byggd för företag som hellre jobbar än snackar. Utvecklad i Sverige av folk som älskar folk som jobbar.

Detta bolag byggs inte av några duvungar utan det är en avknoppning från ett av Gävles mest framgångsrika mjukvarubolag. Vi har över 20 års erfarenhet av att bygga och applicera kommunikation till våra kunder. Det finns ett marknadsteam och ett administrativt team på plats redan och utvecklarna har redan gjort 2 år med produkten. Vi har alla tankar på att starta i farten. Det får gärna du göra också.

Beework