Ledig tjänst

Vi söker utvecklare!

Vi söker en entusiastisk utvecklare med minst ett par års erfarenhet och med intresse för att skriva modern och hållbar kod till vår digital signage-plattform.

Såklart kan du jobba 100% remote om du vill!


Är du vår nästa kollega?

Vi söker dig som ser utmaningen i att utveckla Sveriges bästa CMS för digital kommunikation. PLAYipp är företaget som ser till att digitala informationsskärmar är allt de är och lite till. Vi har gjort det sedan 2006 och är bäst i Sverige på det vi gör.

Vi vill dock inte bara vara bäst på det vi gör i våra produkter utan vi vill också vara bäst på det vi är, att vår personal ska trivas står alltid först, kanske är det därför vi sällan behöver ersätta personal utan istället bli fler och fler.


Din roll hos oss

Vi söker en entusiastisk utvecklare och gärna med minst ett par års erfarenhet och med intresse för att skriva modern och hållbar kod till vår digital signage-plattform.

Vi jobbar i en produktgrupp där vi ansvarar för plattformens fortsatta utveckling. Vi moderniserar även vår kodbas kontinuerligt, där all ny utveckling sker i TypeScript. Vi ser gärna att du har något repository vi kan kolla på om du skrivit något med nedanstående teknologier. Det viktigaste är att du har ett intresse av att utvecklas och lära dig nya teknologier.

Vi arbetar i ett team på 4 utvecklare, 2 testare samt en designer.

  • Vi ser att du är kunnig inom React, TypeScript, Git och SQL.
  • Vi ser gärna att du också har kunskap inom Node och PHP.
  • Du skriver modern kod som är hållbar över tid.

Som vi nämnde har vi hållit på sen 2006 – det finns en del gammal kod kvar som vi kontinuerligt byter ut så är PHP din grej så finns behov för den kompetensen då den ibland behöver tolkas och uppdateras.


Vi erbjuder

  • Möjlighet att jobba remote upp till 5 dagar i veckan.
  • Mer än dubbelt friskvårdsbidrag.
  • Fria timmar att fördela på egen hand för ledighet under året.
  • Små team med dedikerade uppdrag.

Tjänsten tillsätts när rätt person infinner sig så tveka inte att höra av dig. Lönesättning är individuell. Känns detta som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan!


Arbetsplats

Gävle eller Hybrid

Ansökningstid

Snarast

Frågor?

Alla frågor och funderingar hanteras av vår CTO Niklas Ljung. Du når honom på niklas.ljung@playipp.com