Ledig tjänst

Vi söker orderadministratör!

Är du en strukturerad och serviceinriktad person som vill göra skillnad? Då kan den här rollen vara för dig! Vi söker just nu en dedikerad orderadministratör.

Om rollen

Som Orderadministratör hos PLAYipp kommer du att spela en central roll i vår verksamhet genom att säkerställa att våra kunders och återförsäljares behov uppfylls på bästa sätt. Du kommer att vara en nyckelperson i vårt team och arbeta nära andra avdelningar för att säkerställa smidiga och effektiva processer. Din roll är avgörande för att bibehålla vår höga standard av kundservice och för att bidra till företagets fortsatta framgång.

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha ett starkt kundfokus. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder och återförsäljare, och det är viktigt att du kan bygga och upprätthålla goda relationer. Din förmåga att kommunicera effektivt och professionellt, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska, är avgörande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med varierande uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Administrera kundorder, inklusive ordermottagning, skapa abonnemang, plocka och packa order samt boka transporter.
  • Ständigt förbättra processer och arbetsflöden för att öka effektiviteten.
  • Vid behov hjälpa dina kollegor med andra administrativa arbetsuppgifter

Egenskaper och kompetens du nog har

Vi söker en lagspelare med starkt kundfokus som trivs med att arbeta i en internationell och innovativ miljö. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av administration. Svenska och engelska är ett krav både i skrift och tal. Erfarenhet av att arbeta med olika IT-system är ett plus. Som person är du strukturerad, noggrann och professionell. Du är självständig med förmåga att ta initiativ och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är bra på att prioritera. En positiv och lösningsorienterad inställning värderas högt.

Om uppdraget

Du kommer att ha möjlighet att arbeta hos ett företag som satsar på internationell tillväxt. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö i moderna lokaler i Gävle. Du blir en del av ett dedikerat team där ditt arbete gör en verklig skillnad. Uppdraget förväntas starta enligt överenskommelse. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt via länken.

Arbetsplats

Start

Snarast

Frågor?

Alla frågor och funderingar hanteras av Therese schiller, CFO therese.schiller@playipp.com


Vi söker också:

Customer Success Manager