PLAYipp Digital Signage

PLAYipp Digital Signage

Den molnbaserade lösningen för digitala informationsskärmar. Snabbt, enkelt och effektivt sprids nyheter, budskap och viktig information till hela verksamheten.

Nedan ser du några organisationer som använder PLAYipp Digital Signage.

Hur fungerar det?

Hantera och uppdatera innehållet på dina informationsskärmar med ett användarvänligt gränssnitt direkt i din webbläsare från vilken dator som helst. Ni kan vara flera användare med olika behörigheter för innehåll och tillgång till skärmarna.

Uppdatera alla skärmar i realtid och se till att den senaste informationen alltid finns synlig. Självklart kan budskap och information schemaläggas och publiceras när det passar er.

Alla vanliga typer av mediaformat kan användas. Allt från filmer, bilder, PDF, Powerpoint och widgets till stream (HLS) och webbsidor. Det finns även ett kraftfull verktyg för att publicera egna
mallar direkt i gränssnittet.

Självklart finns det många färdiga mallar och layouter att välja mellan där du enkelt kan designa utseendet på skärmen i enlighet med er egen grafiska profil. Designa hur din skärm ser ut för att passa in i er verksamhet i stående eller liggande format samt om du vill dela in skärmen i olika ytor.

Vill du veta mer?
PLAYipp_DigitalSignage_screen_layout
PLAYipp_yammer
PLAYipp_twitter
PLAYipp_powerbi
PLAYipp-kalender
PLAYipp_facebook
PLAYipp_instagram

Integrera med systemen ni redan använder

Informationen från system som ni använder i verksamheten skapar ofta ett relevant och levande innehåll med högt värde.

Med PLAYipp Digital Signage kan du integrera redan existerande system för att visa upp nyckeltal, er gemensamma kalender eller vilka som är tillgängliga på företaget.

Vill du veta mer om PLAYipps integrationer?
Några av integrationerna är:

Facebook
Instagram
Yammer
Twitter
PLAYipp Connect

Trafiklab
Västtrafik
Power BI
Börsdata
Vitec

Integrationer med
andra system

Informationen från system som ni använder i verksamheten skapar ofta ett relevant och levande innehåll med högt värde.

Med PLAYipp Digital Signage kan du integrera redan existerande system för att visa upp nyckeltal, er gemensamma kalender eller vilka som är tillgängliga på företaget.

Några av integrationerna är:

Facebook Trafiklab
Instagram Västtrafik
Yammer Power BI
Twitter Börsdata
PLAYipp Connect Vitec
Vill du veta mer om PLAYipps integrationer?

Användningsområden

Digitala informationsskärmar har mängder av användningsområden där bara fantasin sätter gränser.
Nedan följer exempel på inom vilka branscher PLAYipp Digital Signage är en utmärkt kanal för att sprida information.

Interninformation

Har ni lokaler på olika orter? Med PLAYipp Digital Signage kan du säkerställa att alla medarbetare kan ta del av samma viktiga information.

Fastigheter & hyreshus

Öka kommunikationen med hyresgäster och se till att rätt information kommer ut i rätt tid. Med digitala informationsskärmar kan du se till att dem alltid är uppdaterade om kommande driftstopp, rustningar och få dem att känna sig extra delaktiga i sitt hem.

Kommuner & förvaltningar

För kommuner och förvaltningar är det viktigt att ha tillgång till smarta kommunikationskanaler. Genom att placera digitala informationsskärmar där invånarna befinner sig ökar ni er synlighet på ett modernt och effektivt sätt.

Sjukvård & omsorg

Inom sjukvård och äldreomsorg är det viktigt att tillhandahålla viktig information på de platserna som besökare och patienter rör sig på. Väntrum och receptioner är ett utmärkt utrymme att informera om t ex besökstider, förhållningsregler och tider för provtagning.

Skolor & universitet

Hur ser schemat ut för veckans lektioner? Vad blir det för mat denna vecka egentligen? Sprid informationen som alla elever alltid frågar efter och underlätta sökandet av information för alla studerande.

Butik & restaurang

Visa upp veckans erbjudanden och aktuella kampanjer på ett modernt och tydligt sätt som låter dina kunder få en snabb överblick över ert utbud. Visa upp de allra senaste nyheterna och underlätta kundens köpresa med digitala informationsskärmar.

Kompatibla skärmar & mediaspelare

PLAYipp Digital Signage är kompatibel med skärmar från alla tillverkare. För att lösningen ska blir optimal för just er verksamhet kan ni välja en skärm som möter era krav. Oavsett vilken storlek på skärm eller om den ska vara i liggande eller i stående läge så är PLAYipp Digital Signage ett givet val.

För att skärmen ska fungera med PLAYipps mjukvara behöver skärmen antingen ha en inbyggd mediaspelare eller kopplas samman med en extern mediaspelare, en PLAYport HD.

Det enda skärmen behöver är internetanslutning, antingen via wifi eller kabel, för att kunna uppdatera innehållet. Självklart sker all anslutning med högsta säkerhet och kryptering i alla delar.

PLAYipp-doublelayer-screen

Skärmar med inbyggd mediaspelare

Vissa skärmar har en inbyggd mediaspelare som är kompatibel med PLAYipp Digital Signage. Där installeras PLAYipps mjukvara direkt i skärmen och ingen ytterligare hårdvara krävs.
Vill du se alla skärmalternativ?
PLAYipp-philips-samsung-lg

Extern mediaspelare

För skärmar som inte har inbyggd mediaspelare eller där kraven på innehåll av olika anledningar kräver något kraftfullare finns PLAYport HD. Med PLAYport HD kan ni känna er trygga i den säkraste lösningen på marknaden.
Vill du veta mer?
PLAYportHD