Vill du arbeta på en innovativ arbetsplats där det finns stort utrymme för nyfikenhet och nya idéer? Brinner du för webbutveckling och vill arbeta i ett team där alla strävar åt samma håll? PLAYipp söker nu en react-utvecklare som vill vara med och utveckla företaget mot nya höjder! För den som inte kan arbeta på plats i Gävle finns det möjlighet att arbeta på kontoret i Göteborg alternativt på distans.

Hos oss erbjuds du att följa med på en rolig och stimulerande resa i en fantastisk arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och kulturen präglas av engagemang, gemenskap och utveckling! Som react-utvecklare hos PLAYipp kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla gränssnittet där kunderna hanterar sin information. Du kommer att arbeta i team bestående av utvecklare, designers och testare med att utveckla Single Page Applications i JavaScript och React. Vidare kommer du bland annat arbeta med versionshantering i GitHub.

Du erbjuds:

  • Att arbeta hos en innovatör i en verklig framtidsbransch där idéer och visioner uppmuntras
  • Att arbeta med moderna utvecklingsprinciper och en bred skala av utvecklingsverktyg
  • Ett arbete där du får vara med genom hela projekt och se slutprodukterna

Vi söker dig som:

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från programmering
  • Har erfarenhet i JavaScript och Node.js
  • Kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska då daglig kommunikation sker på bägge språken

PLAYipp söker ständigt nya talanger!

Vi letar ständigt efter nya duktiga medarbetare. Skicka gärna in en spontanansökan till info@playipp.com.