Vi söker en Teamleader till vår Support!

Vi har idag en ledande position i Sverige men även en växande skara kunder internationellt. Vi växer även utanför Sveriges gränser och vårt support behöver nu utvecklas därefter. PLAYipp är i en stark tillväxtfas och vi har redan nära 3000 kunder.

Vår support är därför i behov av en förstärkning för att kunna fortsätta leverera en support och hjälporganisation i yttersta klass.

playipp-support-gang

Är du vår nästa kollega?

Den här tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av att arbeta med kundservice och nu vill ta nästa steg i din karriär.  Du vet vad det innebär att hjälpa och vilka systematiska tillvägagångssätt som kan användas för att skapa en god arbetsmiljö för dina kollegor. Samtidigt vill du ta nästa steg, och du är villig att ta ansvar för en växande avdelning, som idag består av 3 medarbetare. 

Vi ser det som en nödvändighet att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är  meriterande med ytterligare språk.

För att klara våra kommande utmaningar söker vi dig som vill axla rollen som Teamleader support, och vi tror att du är:

 • utåtriktad – du kommer ansvara för vår kontakt med kund. 
 • ansvarsfull – de som hör av sig har ofta problem. Vi finns där för att hjälpa och gör detta med respekt och förståelse för kundens utmaningar. 
 • ambitiös i din roll. Vi ser att det är du som tar oss framåt och förbättrar vår service ytterligare. 
 • trivs med att arbeta nära människor, att lösa kunders problem kräver ofta en laginsats. Du är en lagspelare men leder även dina kollegor genom utmaningar. 
 • växer genom andra. Att vara en ledare i vår organisation innebär att du växer när dina kollegor växer. Din roll är att stödja dina kollegor i deras roll. 
 • kan arbeta metodiskt och med struktur för att ta dig själv och kollegor mot gemensamma mål. 
 • har ett genuint teknikintresse. Vi jobbar med mjukvara så att ha ett teknikintresse hjälper dig. Samtidigt behöver du förstå teknik och tekniska problem tillräckligt väl för att kunna förklara det för kunder som inte har samma intresse. 
 • motiveras av att hjälpa andra. 
 • vill mäta och mätas i kvalitet, inte kvantitet. 

Din roll hos oss

I rollen som Teamleader ansvarar du för att stötta och leda ditt team i deras dagliga arbete att ge god teknisk support till våra kunder. Du jobbar även själv med samma arbetsuppgifter. 

Du rapporterar till vår Customer Care manager.

Arbetsplats är förlagt till  vårt huvudkontor i centrala Gävle. 

Du arbetar bland annat med:

 • Bemanning av supporten för att den ska kunna möta verksamhetens behov
 • Arbeta i den dagliga driften med våra kunder
 • Utveckling av nya rutiner, processer och arbetssätt
 • Projektledning
 • Systemägare för vårt ärendehanteringssystem, idag arbetar vi i Imbox.

Känns detta som en tjänst för dig?
Ansök idag eller tipsa någon du tror skulle passa perfekt!

Passar vi dig?

PLAYipp är ett innovativt och ungt företag där det är högt i tak samtidigt som vi arbetar hårt i ett högt tempo. Bolaget ser sina medarbetare som sin familj och vi jobbar gärna över gränserna och mellan våra avdelningar. Arbetsplatsen passar dig som gärna tar en lunch tillsammans med andra, stannar på en öl nån gång då och då men framförallt för dig som gillar att vara i ett gäng som vill varandras bästa. 

Vi erbjuder en modern arbetsplats med fina lokaler i centrala gävle. Vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, flexibla arbetstider, och det finns alltid nåt gott att fika på kontoret.

Tjänsten tillsätts när rätt person infinner sig så tveka inte att höra av dig. Lönesättning är individuell.

Frågor?

Alla frågor och funderingar hanteras av Therese Schiller.
Du når henne på 070-7976892 eller therese.schiller@playipp.com

Vi ser fram emot din ansökan!