Är det dig vi letar efter?

Vi på PLAYipp söker nu en ”leads- and ads manager” till vårt marknadsteam för fortsatt framgångsrikt arbete med att kommunicera värdet av att jobba med det bästa CMS som finns för digital signage.

PLAYipp är företaget som ser till att digitala informationsskärmar är smarta, enkla att jobba med och levererar ett pålitligt värde till tusentals kunder i Sverige, Europa och världen. Vi har gjort det sedan 2006 och är bäst i Sverige på det vi gör.

Vi vill dock inte bara vara bäst på det vi gör i våra produkter utan vi vill också vara bäst på det vi är, att vår personal ska trivas står alltid först, kanske är det därför vi sällan behöver ersätta personal utan istället bli fler och fler.

Vi erbjuder alla våra anställda:

  • Möjlighet att jobba remote upp till 5 dagar i veckan.
  • Mer än dubbel friskvårdspeng.
  • Fria timmar att fördela på egen hand för ledighet under året.
  • Små team med dedikerade uppdrag.
  • Familjär känsla i team och bolag.
  • Flera härliga gemensamma aktiviteter varje år.

Din roll hos oss

Du kommer ingå i vårt eminenta marknads- och kommunikations team som sköter allt från leadsgenerering till kundkommunikation.

Vi tror att du är personen som kommer bidra med kompetens inom leadsgenerering genom digital annonsering.

Du kan hantera uppsättning av mätningar och hantera resultat av såväl annonsering som av att mäta webb för att bistå kollegor med insikter om förbättringar. Du arbetar tillsammans med teamet för att ta fram annonsunderlag som du sedan självständigt kan förändra i form och utförande för att passa olika målgrupper och kanaler.

Utöver annonsering och analys kommer du också få fullt förfogande över våra sociala medier och du rör dig gärna i såväl Instagram som Facebook och LinkedIn. Du kommer producera, publicera och bevaka våra inlägg och samtal i sociala kanaler. Du har ett öra för vad dina kollegor säger som har ett värde och kan omvandla det till kul och engagerande content i SOME miljöer.

För att du ska klara detta tror vi att du:

  • Har ett eller ett par års erfarenhet av digital annonsering och du har grundläggande förståelse för leadsgenerering genom en digital process.
  • Arbetar i verktyg såsom Google analytics, Google tagmanager, Facebooks annonsverktyg självständigt.
  • Är bekant med Adobes programvaror.
  • Skriver obehindrat på Svenska och känner dig bekväm med engelska. (Övriga språk är meriterande men inte nödvändiga)

Till din hjälp för att bli framgångsrik i dina uppgifter har du en senior AD som producerar såväl design som element till annonsering. Teamet har också en webb- & contentmanager som hanterar innehåll för vår webb, partners och kunder. Teamet består av totalt 4 medarbetare och hanterar all kommunikations från leadsgenerering till internkommunikation till kunder och deras medarbetare. Vi har ett agilt förhållningssätt till vårt uppdrag och du kommer ha bra support från kollegor men har egna ansvar och befogenheter.

Teamet är prestigelöst och jobbar tillsammans för att uppnå resultat.

Tjänsten kommer tillsätts när rätt person är funnen så tveka inte att höra av dig.

Du ansluter till oss snarast möjligt.

Du kan antingen sitta på vårt huvudkontor i Gävle eller jobba remote.

Lönen sätts individuellt.

Alla frågor och funderingar gällande tjänsten hanteras av vår CMCO – Staffan Stendahl  0724-42 52 02 alternativt staffan.stendahl@playipp.com