PLAYipp tillsätter Thomas Sundgren som CPO – en storsatsning på den fortsatta utvecklingen av PLAYipp®

Thomas kommer senast från United Robots men har en lång erfarenhet av att utveckla digitala plattformar och verktyg, inte minst från Bonnier koncernen där flera nyckelprodukter togs fram under Thomas ledning.

PLAYipp kommer med Thomas ombord få en god riktning och fart i utvecklingen av plattformen samt kunna genomföra stora utvecklingsprojekt för att spetsa produkten ytterligare i de segment där vi ser att vi gör stor skillnad och bidrar till våra kunders behov av kommunikationslösningar.

Thomas tar plats i PLAYipps ledningsgrupp och kommer leda samtliga PLAYipps utvecklingsteams i deras operativa, och strategiska, arbete.

“Det känns otroligt bra att välkomna Thomas till PLAYipp. Hans höga användarfokus och gedigna erfarenhet från product management blir en viktig pusselbit i vår fortsatta utveckling”, säger Henrik Mazzanti, VD på PLAYipp.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Mazzanti, VD PLAYipp
henrik.mazzanti@playipp.com
Tel: +46 (0)70-486 78 76

Thomas-Sundgren_CAROLINA-BYRMO_CB29500

Thomas Sundgren. Foto: Carolina Byrmo

Om PLAYipp

PLAYipp grundades 2006 och levererar en egenutvecklad mjukvara för att publicera information på digitala skärmar så att kunder effektivt kan kommunicera med sin personal, sina kunder och övriga intressenter från en centralt hanterad mjukvara med höga säkerhetskrav. Idag finns majoriteten av PLAYipps kunder inom kommuner, andra offentliga aktörer samt hos internationella storbolag. Det ökade behovet av att kunna kommunicera med intressenter på ett mer effektivt sätt i samverkan med en stark digitaliseringstrend ligger bakom den stora efterfrågan.