• Kundcase
  • PLAYipp Digital Signage

En enkel och smidig lösning för CEVT.

Med 2000 medarbetare i 13 hus blev PLAYipp informationslösningen.

CEVT behövde en kanal som var lätt att ta till sig.

Snabbväxande CEVT hade stora utmaningar att nå ut till alla medarbetare med nyheter och information. Med drygt 2000 medarbetare utspridda i 13 hus krävdes en plattform som var lätt att administrera och lätt att konsumera.

Digitala inkastare

– Skärmarna agerar bland annat “inkastare” till företagets Enterprice News och vi har märkt att så fort kollegor flyttar till nya lokaler, blir de ganska nervösa om det inte finns skärmar i fikarummen. Utan skärmar tycker de att de missar nyheter. Våra medarbetare rör sig mycket mellan våra kontor, vilket kräver en kanal som är lätt att konsumera, framhåller Margareta Nilsson, Internal Communication Manager på CEVT.

Framgångskoncept

Vår partner Office Management introducerade tanken på att använda digitala skärmar och PLAYipps plattform för att lösa utmaningarna med intern kommunikationen. Något som sedan utvecklats till ett framgångskoncept.

– Vi kom i kontakt med CEVT för ett par år sedan. De berättade då att spridningen av information internt var en stor en utmaning. Deras spretiga organisation med många kontorsbyggnader och ett stort antal konsulter krävde en enkel och smidig lösning. Vi föreslog PLAYipps plattform i kombination med digitala skärmar, vilket visade sig vara exakt vad de behövde, förklarar Peter Larsson, försäljningschef på Office Management.

Vi tackar CEVT och Office Management för ett gott samarbete med filmen om skärmarnas betydelse i deras kommunikation internt.