Nå alla medarbetare oavsett arbetsplats

Digitala informationsskärmar effektiviserar kommunikation och information.

Kraften i digitala informationsskärmar för industri och logistikföretag.

En skärm på rätt plats ger genast ett stort lyft till platsen där den sitter. Människan har generellt svårt att motstå ljuset, rörelsen och skiftande kontraster. Om sedan budskapet är relevant så ökar sannolikheten att mottagaren läser innehållet mångdubbelt i jämförelse med en trycksak eller affischering.

Vidare kan skärmen enkelt byta budskap beroende på vart den sitter eller vilken tid på dygnet det är. Vilket ytterligare ökar sannolikheten att rätt person nås av rätt information.

A portrait of an industrial man and woman engineer with tablet in a factory, talking.
Digital signage en typ av informationsskärm

Nå alla era medarbetare.

Fördelen med informationsskärmar är att de kan sitta på platser där information annars kan vara svår att delge. De kan sitta mitt i produktionen, där ljud stör ut andra möjligheter. De ersätter anslag i personalrummen och ni slipper springa med lappar. De kan till och med förkorta eller ersätta vissa personalmöten då information kan ges digitalt.

IMG_0380_ljusare

Vikten av att nå fram till alla.

Att ha välinformerade medarbetare höjer omgående välbefinnandet och det ökar graden av lojalitet och känslan av sammanhang för de som arbetar hos er. Att slippa känna sig utanför och vara delaktig i informationsflöden ger starkare ”vi-känsla”. Två högst nödvändiga delar för ökat arbetsplatsengagemang.

Rotork

Full kontroll på all kommunikation.

PLAYipp har ett välutvecklat och lättadministrerat gränssnitt där ni har koll på varenda skärm, oavsett om ni har 2 eller 200 stycken. Vilket gör att ni enkelt kan uppdatera alla, snabbt och korrekt. Ni ser till och med om skärmarna är online eller inte. Effektivt hela vägen. Ni sparar gott om tid och resurser då era kommunikatörer kontrollerar hela flödet från en och samma plats.

Vi älskar integrationer!

Integrationer gör det möjligt för automatisk information och kommunikation. Jobba en gång och aldrig mer. Det är ju en fantastisk möjlighet. Om ni redan skapar kommunikation på Facebook, ett intranät eller visar resultat via Power-Bi så kan du enkelt koppla konton till din informationsskärm. PLAYipps smarta gränssnitt anpassar sig och publicerar ditt innehåll automatiskt till skärm. Slutet på dubbelarbete och att publicera samma information till flera kanaler. Eller varför inte busstidtabellen för närmsta hållplats?

Power BI

Dela data, statistik och framgångar med hela företaget och engagera kunder, kollegor och besökare.

Widgets

För att du ska slippa vara källan till informationen själv har PLAYipp förenklat hämtningen av information från andra källor. Med PLAYipps widgets automatiseras informationen direkt.

Molnbaserat

Eftersom PLAYipp är molnbaserat behöver du bara en enhet med internat för att publicera vad du vill när du vill. Inga programuppdateringar behövs och du behöver inte heller ladda ner någon mjukvara.

Sharepoint

Använder ni Sharepoint? Eller ical för att ge era gäster information om kommande aktiviteter? Automatisk hämtning gör uppdateringar till ett minne blott.

Våra kunder säger

Våra medarbetare rör sig mycket mellan våra kontor, vilket kräver en kanal som är lätt att konsumera.
Margareta Nilsson
Internal Communication Manager på CEVT.
Äntligen kan vi kommunicera samma information till alla hyresgäster snabbt och enkelt.
Therese Lidström
Grafisk producent på Balder
PLAYipp är väldigt användarvänligt och smidigt för oss med skärmar på olika anläggningar!
Sara Karlborg
Kommunikatör, Friskis & Svettis Strängnäs/Eskilstuna

Designgalleri

I PLAYipp finns inga gränser för hur en enskild informationsskärm kan se ut. Layouten är fullt redigerbar, antingen av er, en byrå eller av våra kompetenta grafiker. Ingen ska missa vilken verksamhet som informerar. Layouter kan vara stående eller liggande eller växlande, det är helt upp till er.

Hur gör andra?

Vi får ofta frågan om hur våra andra kunder löser saker. Inom industri och produktion är vi extra välanvända i följande områden:

Internkommunikation

Ett bra sätt att delge medarbetare kritisk och härlig information, även om verksamheten bedrivs på olika platser. Visa nyckeltal eller levandegöra informationen från intranätet.

Kommunikation till besökare

Kommunicera smart i vänthallar, mötesrum, expeditioner eller receptioner. Skapa ett fint sätt att möta besökare till verksamheten.

Reception

Dela viktiga budskap, förhållningsregler och annan viktig information direkt till besökare viktig info, könummer eller tips på fina platser att besöka.

Produktion/packning/leverans

Dela framgångar och flöden med varandra och skapa en verksamhet som rör sig framåt – hela tiden!

På rätt plats i rätt tid

Med digitala informationsskärmar kan du finnas på rätt plats med rätt budskap vid rätt tid – och allt styrs direkt från din dator!

Försäljning

Involvera dina medarbetare i hur det går för företaget och peppa varandra i att göra varandra bättre!

Hur köper du våra produkter?

PLAYipp har marknadsledande partners och återförsäljare i hela landet. Från lokala IT-hjältar till nationella giganter. Vi lovar nästan garantera att vi är lösningen för er!

Direktköp
Partner
Ramavtal

Redan framgångsrika kunder till oss