Ja, vilka är vi egentligen?

Gänget på PLAYipp är ett gäng individer som brinner för möjligheterna att skapa engagerande digital kommunikation.

Vi jobbar tillsammans på PLAYipp.

Vi är ett mjukvarubolag som erbjuder ledande lösningar för information, kommunikation och Digital Signage.
Fler organisationer än någonsin inser idag värdet av att digitalisera de funktioner som behövs för att driva sin verksamhet så smart och effektivt som möjligt, inte minst inom kommunikation.

Vi skapar förändring hos våra kunder. På riktigt.
Vi tror helhjärtat på medarbetarkommunikation istället för internkommunikation eller ännu sämre interninformation. Vi tror på kommunikation som anställda och kunder vill ta del av, interagera och konsumera. Inte passivt få sig tilldelad.

PLAYipp-Moa-1
playipp-developer

PLAYipp har sedan 2006 med en stark inre drivkraft utvecklats till ett företag med globalt mindset. Med hjälp av starka partnerskap runtom i Europa och med fokus på ständig utveckling av funktionalitet och användarvänlighet har PLAYipp kommit att bli det självklara valet för en majoritet av de svenska företag som efterfrågar högkvalitativa lösningar för att hantera informationsskärmar.

Vår målsättning är global men vi jobbar alltid lokalt med våra kunder, det är bara i starka relationer som vi långsiktigt vinner tillsammans.

Med egna utvecklingsteam jobbar vi idag med två starka produkter för att öka engagemang, transparens och informationsspridning i och utanför våra kunders organisationer. Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder till våra kunder.

Screenshot_5

PLAYipp Digital Signage

Den ledande lösningen för att enkelt och smart nå ut med information på informationsskärmar för internkommunikation eller kundkommunikation. PLAYipp sätter slutkunden i fokus, våra kunder kan själva.

Plattformen är enkel nog för att (nästan) vem som helst ska kunna jobba i den men komplex nog för att kunna hantera hundratals skärmar samtidigt. Helt utan mellanhänder. Effektivt!

PLAYipp Connect

Med en plattform som fungerar lika bra i både mobil och dator är PLAYipp Connect är företagskulturens bästa vän. Connect fyller på där andra verktyg blir komplicerade eller bara allt för tjocka i sin användning.

Connect ger kunden en snabb, enkel och innovativ plattform för att hantera sina dagliga utmaningar i information, krysskommunikation och informationsflöden.

Med fördel används produkten idag i organisationer med splittrad verksamhet i form av olika geografiska platser, fältpersonal eller kanske många visstidsanställda.

Connect innehåller allt som behövs men helt utan krångel. Vårt utvecklingsteam fortsätter ha just det i fokus.

En bild från vår produkt PLAYipp Connect. Vi ser vår dashboard samt vår feature events. Båda är exempel på funktioner för framgångsrik medarbetarkommunikation.

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både Svenska, Engelska och Norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h