Ja, vilka är vi egentligen?

Gänget på PLAYipp är ett gäng individer som brinner för möjligheterna att skapa engagerande digital kommunikation.

Vi jobbar tillsammans på PLAYipp.

Vi är ett mjukvarubolag som erbjuder ledande lösningar för information, kommunikation och Digital Signage.
Fler organisationer än någonsin inser idag värdet av att digitalisera de funktioner som behövs för att driva sin verksamhet så smart och effektivt som möjligt, inte minst inom kommunikation.

Vi skapar förändring hos våra kunder. På riktigt.
Vi tror helhjärtat på medarbetarkommunikation istället för internkommunikation eller ännu sämre interninformation. Vi tror på kommunikation som anställda och kunder vill ta del av, interagera och konsumera. Inte passivt få sig tilldelad.

PLAYipp-Moa-1
playipp-developer

PLAYipp har sedan 2006 med en stark inre drivkraft utvecklats till ett företag med globalt mindset. Med hjälp av starka partnerskap runtom i Europa och med fokus på ständig utveckling av funktionalitet och användarvänlighet har PLAYipp kommit att bli det självklara valet för en majoritet av de svenska företag som efterfrågar högkvalitativa lösningar för att hantera informationsskärmar.

Vår målsättning är global men vi jobbar alltid lokalt med våra kunder, det är bara i starka relationer som vi långsiktigt vinner tillsammans.

Med egna utvecklingsteam jobbar vi idag med två starka produkter för att öka engagemang, transparens och informationsspridning i och utanför våra kunders organisationer. Nedan kan du läsa mer om vad vi erbjuder till våra kunder.

Screenshot_5

PLAYipp Digital Signage

Den ledande lösningen för att enkelt och smart nå ut med information på informationsskärmar för internkommunikation eller kundkommunikation. PLAYipp sätter slutkunden i fokus, våra kunder kan själva.

Plattformen är enkel nog för att (nästan) vem som helst ska kunna jobba i den men komplex nog för att kunna hantera hundratals skärmar samtidigt. Helt utan mellanhänder. Effektivt!

PLAYipp Rooms

Att boka mötesrum har aldrig varit enklare. En skärm, ett prisvinnande gränssnitt och världens två största kalendersystem. PLAYipp Rooms är det självklara valet för dina rum!

Vi har gjort det enkelt, vi har valt de bästa. Så du integrerar antingen med Microsoft eller med Google. Så fort det är klart fungerar det utmärkt att boka möten varsomhelst ifrån, i hela världen, oberoende av enheter.

PLAYipp har över 20 års erfarenhet av att bygga mjukvara för att kommunicera via skärmar. Den kunskapen har vi nu adderat i en rumsbokningsskärm.

Vi använder samma prisvinnande gränssnitt som i våra digital signage och allt finns i molnet. Inga svåra funktioner utan rakt på sak med tydliga syften i varje del.

playipp-rooms-free-empty-meeting-room-1080x1080

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både Svenska, Engelska och Norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h