Är du nästa PLAYippare?

Inget PLAYipp utan teamet! Hos oss möter du ankfarmaren, musiknörden, retrosamlaren, den politiskt insatta och många, många fler.

Vi må vara bolaget som hjälper företag och organisationer att skapa medarbetarkommunikation. Men vi vore ingenting utan individerna som tillsammans skapar magi – häng med!

Energi
På PLAYipp sprider vi positiv energi, är frikostig med idéer, omfamnar förändringar, deltar aktivt och vågar ifrågasätta.
Gemenskap
På PLAYipp sprider vi positiv energi, är frikostig med idéer, omfamnar förändringar, deltar aktivt och vågar ifrågasätta.
Engagemang
På PLAYipp tar vi ansvar, har egen drivkraft, vi vill framåt, förbättra och vara delaktig.

Möt våra team


Hos oss kan du jobba med allt från front-end, back-end, React Native, Full-stack-utveckling till sälj, ekonomi, kundservice, marknadsföring, kommunikation och personalfrågor. 

Är du intresserad av att bli en av oss? Skicka en spontanare till oss!

PLAYipp finns där talangerna finns

Du hittar PLAYippare i Bollnäs, Jönköping, Göteborg, Hedesunda och Gävle. Där det finns talangfulla medarbetare – där finns PLAYipp. Medarbetarna är vår största tillgång.
Hos PLAYipp får du:

Extra avsättning till pensionen

Med extra avsättning till pensionen kan du känna dig trygg inför framtiden.

Generöst friskvårdsbidrag

Med vårt generösa friskvårdsbidrag kan du alltid sätta hälsan först.

Extra föräldrapenning

Grattis till tillökningen i familjen! Självklart erbjuder vi extra föräldrapenning för att du ska kunna vara hemma med din familj.

Flexibla arbetstider

Vi vet att alla hittar sitt ”flow” under olika tider på dygnet. Detta gör att du kan känna dig bekväm i att arbeta när det passar dig som bäst.

Möjlighet att jobba 100% remote

Vi på PLAYipp vill att våra medarbetare ska känna sig bekväma och hemma i sin arbetsplats. Därför kan du välja att arbeta 100% remote om det passar dig!

Färsk frukt, bröd och fredagsfika på kontoret

Om du däremot vill jobba från kontoret så finns alltid färskfrukt, bröd och fredagsfika.

”Its wonderful! Att jobba på customer care och på PLAYipp är asnice”
Moa Westman, Customer care developer

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo om du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, mail och telefon, på både svenska, engelska och norska.

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h