Möt våra kunder!

Vår vision är att möjliggöra engagerande digital kommunikation – här är några av våra kunder som bestämt sig för samma sak.

Vad kan vi hjälpa er med?

PLAYipp har framgångsrika kundcase i alla branscher vi kan komma på. I några branscher är vi dock populärare än i andra men vi har inte fått en utmaning vi inte klarat ännu.
Här nedan kan du inspireras av några av våra 1000 tals kunder.

school-hallway-screen-smaller

Skolor & universitet

Med PLAYipp som assistent i er skola kommer informationen ut till personal, elever, vårdnadshavare och övriga besökare. Vi har gjort vår hemläxa och vet varför digital signage funkar i skolans miljöer.

Mask Group 35

Träning & välmående

Med nära 20 års erfarenhet av att hjälpa besöksnäringen har vi koll på hur ni blir vältrimmade framgångsmaskiner i kommunikation via skärm.

real-estate-agency-woman-with-backpack-looking

Mäklare & fastighetsförmedling

Tillsammans med PLAYipp kan du på smarta och enkla sätt skapa kommunikation som gör skillnad för dina spekulanter och köpare via digitala skärmar på dina kontor.

trapphus

Trapphus & fastighet

Hur många timmar brukar era förvaltare lägga på uppdatering av lappar? PLAYipp är helt molnbaserat. Det betyder att all er information kan kontrolleras från en enda dator. 

A portrait of an industrial man and woman engineer with tablet in a factory, talking.

Industri & produktion

Informationsskärmar kan sitta på platser där information annars kan vara svår att delge. De kan sitta mitt i produktionen, där ljud stör ut andra möjligheter. Med oss når ni alla anställda.

Screenshot_15

Offentlig verksamhet

Det är ett hårt arbete att se till att rätt saker finns på plats för de olika målgrupperna i en kommun eller offentlig verksamhet. Se hur vi hjälper er vara effektiva, smarta och snabba i era dialoger.  

Ännu fler härliga kundcase

strangnas-screens
Kundcase

PLAYipp möter Strängnäs kommun!

Vi möter Theresa Westermark som är digital kommunikatör i Strängnäs kommun och får ta del av hur de använder sig av PLAYipp Digital Signage.

PLAYipp-bevego-skarmar
Kundcase

Bevego effektiviserar med Digital Signage.

Tillsammans med PLAYipp kan kommunikationsavdelningen dela rätt information till rätt plats – snabbare än någonsin.

Mask Group 35
Kundcase

Friskis & Svettis på Lidingö väljer PLAYipp!

Vi har träffat Julia som är kommunikationsansvarig på Friskis och Svettis på Lidingö och fått ta del av hur hon använder sig av PLAYipp Digital Signage i sitt dagliga arbete.

sophiahemmet-puff
Inspiration

Sophiahemmet ökar patientsäkerheten med PLAYipp

Det fanns ett behov att renovera och samtidigt öka vår patient -information och -säkerhet. I samband med att ytorna sågs över kompletterades entrén med digitala informationsskärmar.

Web designer brainstorming for a strategy plan. Colorful sticky notes with things to do on office board. User experience (UX) concept.
Kundcase

JOBmeal levlar upp i internkommunikation

Jonas på JOBmeal såg utmaningarna att veta, agera och leverera tillsammans med sina kollegor. Lösningen blev en komplett medarbetarkommunikation från PLAYipp och Beework.

PLAYipp-brf (1)
PLAYipp Digital Signage

Tydlig, snygg och tillgänglig information i bostadsrätt!

Vi har träffat Yvonne Westermark som är styrelseordförande för BRF City Näsbydal och fått ta del av hur föreningen framgångsrikt använt sig av sina digitala skärmar.

trapphus
Kundcase

Balder löser utmaningar med digitala trapphusskärmar.

Med över 100 fastigheter bara i Sverige var det ett självklart val att installera digitala skärmar i trapphusen men frågan var hur? PLAYipp tillsammans med vår partner Picler tog vi tag i det!

jenny+skarm
Kundcase

Göteborgs Energi behövde visa mer film

Som ett bolag som valt att använda mycket film för att kommunicera internt saknades en bra plattform för att få ut dem, hela vägen till tekniker. PLAYipps digital signage var det om löste frågan.

molndalstad-skarmlayout
Kundcase

Mölndal stad ville uppnå kommunikation som andades Mölndal.

För att nå visionen krävdes programvaror som ”vem som helst” kunde jobba i. PLAYipp är idag helhetsleverantör till stadens alla digitala Informtionsskärmar.

C976F04B-8F0A-4A63-8730-9138395AF9E0
Kundcase

Busfrö kliver in i den digitala världen!

Busfrö – Sveriges största secondhandkedja för hela familjen, har nu tagit steget in i den digitala världen. Med hjälp av PLAYipps digitala informationsskärmar kommer Busfrö att synas och kommunicera med sina kunder på ett helt nytt sätt.

karin-jessica-at-kulturkvartet-orebro-square
Kundcase

PLAYipp på Kulturkvarteret i Örebro!

Med en tydlig plan med vad de vill visa, när de vill visa det och för vem har kommunikatörerna Jessica och Karin på Kulturkvarteret tagit kulturen än lite närmare sina besökare med hjälp av PLAYipp digital signage!

Andra framgångsrika kunder

Vad kostar kalaset?

När du handlar av PLAYipp ska det alltid vara enkelt och tydligt. Vi hjälper dig med analys, behov och leverans. Allt ingår och du har alltid fri tillgång till vår kundtjänst för att vi vill att du ska vara framgångsrik, det är viktigt för oss.

  • Alltid fri support.
  • Inga dolda avgifter.
  • Oändligt med redaktörer.
  • Drift & Backup.

Vad kostar kalaset?

PLAYipp Digital Signage
fr. 235 SEK
Priset gäller per licens/skärm. I vårt pris ingår allt. Vi har inga dolda avgifter, inga konsultarvoden och ingen timdebitering.

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både svenska, engelska och norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h