Features

För att ge dig superkrafter i din kommunikation har vi sett till att PLAYipp är fullt av smarta funktioner och trevliga finesser.

Fullpumpad med funktionalitet

Vi vet att väl genomförd kommunikation kräver smartness och finess – därför har vi under 15+ år laddat på rejält med dessa i PLAYipp. Vi har skapat vad som får anses vara en finfin arsenal med bra förutsättningar för engagerande kommunikation i såväl interna som externa former.

Skulle du sakna något eller bara vill tipsa oss är vi mer än tacksamma!

Layout & Mallar

Ytindelning

Med en ytindelning på skärmen, kan du enkelt använda hela skärmen för att rikta kommunikation. Olika ytor, olika budskap men alltid aktuellt.

Skärmens layout

Det finns färdiga mallar eller så skapar din egen, inga problem. Skulle du vilja växla mellan olika layouter, inga problem. Vill du schemalägga mellan dina layouter, inga problem det heller. Flexibelt.

Förhandsgranska

Vill du veta att skärmen verkligen visar det du publicerar? Det finns både förhandsgranska och möjlighet att ta en skärmdump så du kan granska i detalj.

Stående / Liggande layout

PLAYipp fungerar direkt med både liggande eller stående skärm. Du väljer layout efter placering. Vi passar alltid in.

Budskapsmallar

Ett kraftfullt mallverktyg för att skapa och publicera direkt i gränssnittet. Uppdatera ett budskap direkt. Kan du power-point, kan du använda PLAYipps buskapsmallar.

QUICKstart

Vi hjälper dig komma igång och producera ditt första innehåll i 3 snabba steg.

Såhär kan man göra:

Bild & Video

Mediabibliotek

Allt material som finns i ert PLAYipp sparas smidigt i mediabiblioteket. På så sätt kommer ni alltid åt materialet oavsett på vilken enhet du arbetar på.

HLS Stream

Streama HMLS (High Level Material System) direkt i ditt PLAYipp. Oavsett innehåll så är det lika enkelt som att klicka på play.

QR-kod

Men hur smidigt? Du kan alltså lägga in en QR kod som en informationstörstande individ kan scanna koden med sin smartphone direkt från skärmen och på så sätt få till sig ännu mer information. Smart va?

Bilder

Vill du kunna dela med dig av bilder, filmet eller presentationer till skärmar runt om i verksamheten, inga problem. Alla vanliga typer av mediaformat kan användas. Dessutom drag’n’drop.

YouTube Live

Lägg direkt in din Youtube Länk utan krånglig embeding. Är det företagets senaste webinar eller reklamfilm du vill visa upp, eller är det Zlatans snyggaste mål? Du väljer!

Administration & Styrning

Schemalägg innehåll

Det finns ju ingen sämre information än den som är irrelevant, eller hur? Schemalägg därför ditt innehåll för att försäkra dig om att informationen är relevant.

Rättighetsnivåer

Smart är också att sätta upp rättigheter direkt på respektive användare. Alla kanske inte ska kunna publicera vad som helst till vilken skärm som helst.

Energisparläge

Skärmen då? Att ändra och schemalägga skärmens energisparläge remote är en smart men väldigt enkelt feature för att spara både energi och skärmens livslängd.

Skärmstruktur

PLAYipps struktur för flera skärmar är väldigt enkelt att förstå och sätta upp. Att gruppera skärmarna gör det ännu lättare att dela samma information direkt till flera mottagare.

Fallback eller prio

Aldrig en tom skärm! Låt betraktaren vila ögonen på en fin bild från sommaren eller kanske er logotype när du inte har ett budskap. När du verkligen har något viktigt att informera om, låt det bli prioriterat och gå före alla andra budskap.

Teknik

SAML

PLAYipp kan aktiveras med SAML (Security Assertion Markup Language) för snabb inloggning.

Aktivering direkt på skärmen

Aktivera din skärm direkt  utan hårdvara eller externa enheter. Snabb, snabbare, snabbast!

Molnbaserat

Eftersom PLAYipp är molnbaserat behöver du bara en enhet med internet för att publicera vad du vill när du vill. Inga programuppdateringar behövs och du behöver inte heller ladda ner något.

Widgets

Färdiga microprogram som innehåller information som ni själva väljer. Det kan vara klockor, väder, social media osv. Ett bra snabbt sätt att fylla på med relevant information.

Integrationer

Kan man integrera? Vad sägs om redan klara integrationer med bla Power Bi, Facebook eller Yammer? Vi har flera guldkorn, läs gärna mer under stycket Integrationer.

PLAYipp API

PLAYipp har eget API (application programming interface) för att förenkla för dig. Vill ni integrera själva, help yourselves.

Heartbeat

Du kan bevaka att skärmarna är uppkopplade, vilket är en förutsättning för att du ska kunna uppdatera dem. Om de till all förmodan inte är uppkopplade – lugn, skärmen blir inte svart, den visar det senast publicerade innehållet.

Kompabilitet

PLAYipp stöds av de flesta skärmar på marknaden. Du kan också använda vår PLAYport HD om vi mot förmodan inte stödjer din skärm. De skärmar vi leker som allra bäst med är Philips, LG & Samsung. Läs mer här!

Digital signage med stöd för touch

Om din digitala informationsskärm har stöd för touch så kan du genom att publicera en webblänk i PLAYipp navigera dig fram genom hemsidan. Det enda du behöver är en PLAYport HD, en USB och en touch-skärm sen är du redo att klicka dig fram direkt via skärmen.

Widgets

Ical

Dela gemensam kalendrar eller “prenumerera” på favoritlagets hemmamatcher genom PLAYipps widget med filformatet Ical.

Väder

Vad är det för väder ute? Vilket väder imorgon? Använd PLAYipps väderwidget fixar väder och prognoser.

RSS-flöden

Tillsammans med PLAYipps RSS-widget så kan du enkelt följa uppdateringar från TV, tidningar, myndigheter eller branschorganisationer.

Counter

Med en counter kan ni gemensamt räkna ner… eller upp till en händelse som är viktig för er.

Klocka & datum

Tydliggör för dina medarbetare, besökare eller kunder vad det är för datum och tid. Välj på flera designs i PLAYipps Widget för klocka & datum.

Inputs

Genom att besvara e-post kan widgeten publicera svaren som en del i innehållet på skärm. Smart för att snabbt uppdatera t.ex. KPI eller måltal.

PLAYipp Restaurangmeny

Menyer är det perfekta sättet att visa upp menyer i restaurangen. Bygg för dagen, veckan eller återkommande. Allt är upp till dig. Låt dina gäster se vad du serverar.

PLAYipp Hyresgästlista

Med hyresgästlistan skapar du enkelt egna listor över dina hyresgäster och adresser. Listorna publiceras på dina skärmar i trapphuset där gästerna bor.

Du kommer älska integrationer!

Ett ständigt växande bibliotek av integrationer gör att du slipper publicera material på flera platser dessutom sker det mesta automatiskt. Varje gång!

Facebook
Dela flöden på era informationsskärmar.
Instagram
Dela Instagramflöden enkelt på era informationsskärmar automatiskt.
Power BI
Visualisera era dashboards eller Power Bi rapporter snabbt och enkelt.
Trafiklab
Visa avgångar i realtid för kollektivtrafiken.
Twitter
Sprid ordet längre och integrera twitterflödet.
Yammer
Dela Yammerflöden enkelt och direkt på er informationsskärmar.

Vad kostar kalaset?

Att handla av PLAYipp ska alltid vara enkelt och tydligt. Vi hjälper dig med analys, behov och leverans. Allt ingår och du har alltid fri tillgång till vår kundtjänst för att vi vill att du ska vara framgångsrik, det är viktigt för oss.

  • Alltid fri support.
  • Inga dolda avgifter.
  • Oändligt med redaktörer.
  • Drift & Backup.

Vad kostar kalaset?

PLAYipp Digital Signage
fr. 235 SEK
Priset gäller per licens/skärm. I vårt pris ingår allt. Vi har inga dolda avgifter, inga konsultarvoden och ingen timdebitering.

Kunskapsbank

Vi vet mer om digital signage än de flesta, så vi valde att samla kunskap, inspiration och tips i en bank. Den är din att ta del av, sug i dig märgen av vad vi vet och skapa din egen version. Behöver du hjälp är vi ett klick bort.

Robot arm in smart factory background
Kundcase

CEVTs kommunikationsutmaning

Med 2000 medarbetare i 13 byggnader behövde CEVT en gränslös informationslösning. PLAYipp digital signage blev valet!

trapphus
Kundcase

Balder löser utmaningar med digitala trapphusskärmar.

Med över 100 fastigheter bara i Sverige var det ett självklart val att installera digitala skärmar i trapphusen men frågan var hur? PLAYipp tillsammans med vår partner Picler tog vi tag i det!

PLAYipp+BRP
Nyheter

Ny integration till BRP Systems!

PLAYipp adderar ytterligare en integration till vår Digital Signage och därmed förstärker vi våra kunders möjligheter att driva kommunikation via informationsskärmar. Inom kort finns integrationer till BRP Systems klara att klicka igång hos oss.

Marknadens bästa support?

Vi är alltid redo när du behöver oss. Du når oss snabbt som blixten via chatt, email och telefon på både svenska, engelska och norska!

Fri support
Massor av kunskap
Svar inom 4h